"A vrut mai mulți bani". Florin Tănase, mesaj cu subînțeles către Gigi Becali: ce a declarat despre plecarea de la FCSB 

FCSB a câștigat de manieră categorică în fața celor de la Universitatea Craiova, impunându-se cu 4-1, în cea de-a doua etapă din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 10:38
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 11:00

FCSB a avut evoluție convingătoare în meciul cu Universitatea Craiova în etapa a doua din Liga 1. Pentru echipa lui Dinu Todoran urmează returul cu Karagandy, din turul doi preliminar Conference League. Partida este joi, de la ora 16:00, pe PRO X și liveTEXT pe www.sport.ro. 

Situația contractuală a Florin Tănase este una incertă, mai ales că fotbalistul a declarat în nenumărate rânduri că și-ar dori să plece de la FCSB. Chiar dacă a primit mai multe oferte, Gigi Becali nu pare să fie dispus să renunțe la căpitanul echipei, cel despre care spune că este "dirijorul" formației. 

  • A vrut mai mulți bani . Florin Tănase, mesaj cu subînțeles către Gigi Becali: ce a declarat despre plecarea de la FCSB

După victoria cu Universitatea Craiova, Tănase a vorbit despre meci, dar și despre presupusele oferte pe care le-a primit în ultima vreme. 

"Nu aveam cum să nu mă duc la galerie, sunt minunați, îi așteptăm în continuare alături de noi. 

Sunt multe discuții, de ofertele din Statele Unite nu știu, cred că mi-ar fi spus. Am mai spus, nu am știut decât de o ofertă clară la începutul vacanței. Nea Gigi a vrut mai mulți bani. Dânsul mi-a spus că vrea 4,5 milioane.", a declarat Florin Tănase la finalul partidei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!