„Perla” lui Gică Hagi, Adrian Mazilu, a făcut senzație și la flash-interviu: „Am un vis și sper să se îndeplinească”

Farul Constanta - Sepsi OSK Adrian Mazilu Gica Hagi Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 23:24
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 23:23

Farul Constanța a reușit s-o învingă pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-0.

Adrian Mazilu a înscris în minutul 45+3 și se află deja la a treia reușită în echipamentul formației dirijate de Gică Hagi. Puștiul-minune al „Regelui” a bifat doar șapte apariții în actuala stagiune a campionatului.

„Perla” lui Gică Hagi, Adrian Mazilu, a făcut senzație și la flash-interviu: „Am un vis și sper să se îndeplinească”

După meci, Adrian Mazilu a vorbit despre golul pe care l-a înscris în poarta celor de la Sepsi și a evidențiat faptul că execuția o repetă încă de pe vremea când evolua la juniori.

„Sper de acum încolo să mai marchez așa goluri, exersez aceste execuții și sper că s-a văzut și în seara asta. Îl exersez de foarte mult timp, chiar și de la juniori, că văd că astfel de execuții îmi ies.

Am început bine, că suntem toți uniți. Ne-am motivat bine să câștigăm meciul și asta am făcut. Nu mi-e frică să ies la luptă, pentru că este fotbal. Și dau totul pe teren, nu contează că sunt copil sau nu. 

Domnul Hagi a spus la vestiar că dacă începe echipa să atace, atunci trebuie să mă schimbe, că nu puteam fi fundaș. Tactic, era mai bine, pentru că a băgat un fundaș să ne apărăm mai bine.

Până acolo mai este de jucat (n.r. până la campionat). Trei-patru echipe. Suntem foarte buni toți de acolo sus. Ar fi un vis foarte frumos, mereu am visat să câștig campionatul. Sper să se îndeplinească”, a spus Adrian Mazilu după meci.

Farul Constanța - Sepsi OSK 2-0

Echipa de la malul mării a început în forță duelul de la Ovidiu. Tudor Băluță a deschis scorul în minutul 22, iar puștiul-minune al lui Gică Hagi, Adrian Mazilu, a majorat diferența în minutul 45+3.

În repriza secundă, Bergodi a făcut trei schimbări la pauză, iar jocul s-a mai echilibrat, dar tabela a rămas nemodificată până la fluierul de final al centralului și toate cele trei puncte s-au dus la Farul Constanța.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!