„Obiectivul nu este salvarea de la retrogradare!” Măldărășanu a pus punctul pe „i” după eșecul cu FCSB

Hermannstadt - FCSB Marius Maldarasanu Superliga Superliga Marius Măldărășanu / Hermannstadt
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 23:50
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 23:50

FC Hermannstadt a pierdut cu 0-1 în fața FCSB-ului pe teren propriu.

Marius Măldărășanu a vorbit după meci despre problemele cu depunctarea, evidențiind că așteaptă decizia finală de la TAS. Totodată, antrenorul a precizat că a încercat să potolească discuțiile din vestiar despre punctele pierdute și a specificat faptul că obiectivul echipei este să rămână în primul eșalon.

„Obiectivul nu este salvarea de la retrogradare!” Măldărășanu a pus punctul pe „i” după eșecul cu FCSB

„Am tot discutat ca să nu ne mai gândim la asta, ne gândim că sunt ale noastre până în momentul deciziei TAS. Nu știu, sunt puncte muncite pe teren, sunt ale noastre, gândiți-vă, sunt ale noastre, calculați-vă, dar aș vrea să nu mai vorbim despre și discuțiile nu au mai existat în vestiar din punctul ăsta de vedere. Așteptăm decizia TAS. Dacă e negativă...

(n.r. jucătorii sunt resemnați) Obiectivul nu este salvarea de la retrogradare, este menținerea în Superligă. Îmi place mai mult așa. Am făcut un sezon bun până acum. Nu este nimic încheiat. Sunt puncte multe în joc. Mai avem opt jocuri în care trebuie să scoatem maxim. Mai avem un meci greu și săptămâna viitoare. Puteam scoate și în seara asta un punct.

(n.r. cu banii mai sunt probleme) Vreau să evit asta. Probleme nu sunt, suntem foarte bine. Mai sunt niște prime care vor veni. Săptămâna următoare urmează să se plătească salariile. Este o stabilitate. Suntem într-o altă situație față de ce s-a întâmplat cu celelalte două echipe anul trecut. Acum, regulamentele sunt clare. Dacă s-a greșit, atunci de asta s-a dus la acea depunctare”, a spus Marius Măldărășanu după meci.

FC Hermannstadt - FCSB 0-1

Partida a început cu o ceață deasă la Sibiu, dar începând cu repriza secundă, s-a ridicat, iar totul a revenit la normal! În repriza secundă, Petrescu a zguduit bara transversală în minutul 53 și a fost aproape de un gol fantastic pentru sibieni.

Chiar și așa, reușita a venit din cealaltă parte. Tavi Popescu i-a pasat lui Florinel Coman, iar căpitanul FCSB-ului i-a trimis din prima mingea lui Omrani care a înscris fără dificultate în poarta lui Letica. Tabela a rămas nemodificată până în ultimul minut, iar gruparea „roș-albastră” a plecat la București cu toate cele trei puncte.

Echipele de start! 

FC Hermannstadt: Letica - Butean, Bejan, Ene, Opruț - Balaure, Biceanu, Sota, Oroian - Buhăcianu, Paraschiv

  • Rezerve: Muțiu - Popa, Medina, Răuță, Petrescu, Bărbuț, Iancu, Popescu, Babic
  • Antrenor: Marius Măldărășanu

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Miculescu, Compagno, Popescu

  • Rezerve: Vlad - Crețu, Haruț, Coman, Cristea, Omrani, Oaidă, Pantea, Cordea
  • Antrenor: Mihai Pintilii
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!