Liga 1

„Nu pot trece asta cu vederea!” Reghecampf, supărat pe jucătorii săi după înfrângerea cu Botoșani

„Reghe”, debut cu stângul pe banca Universității Craiova, în Liga 1! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 August 2021, 22:41
Data actualizarii: Duminica 01 August 2021, 22:51

Universitatea Craiova a pierdut duelul cu FC Botoşani, scor 2-1 (0-1), disputat, duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a treia a Ligii 1.

"Două reprize total diferite. Am avut o primă repriză foarte bună, în care am controlat jocul, am şi marcat, În repriza a doua intrăm şi avem zece minute foarte slabe, în care adversarul marchează două goluri, ceea ce n-ar trebui să se întâmple la o echipă de nivelul acesta. Le-am spus jucătorilor după meci că nu am cum să trec cu vederea peste anumite chestii. Nu vreau să fac o analiză acum, dar ştiţi cum este în fotbal, ai ocazii, nu marchezi, iar toată lumea rămâne cu ultima impresie şi aceea e că ai pierdut. 

Eu zic că am avut şi puţin ghinion, pentru că au fost câteva ocazii în care portarul lor a salvat incredibil. Pe mine nu lucrul acesta mă deranjează foarte tare, mă deranjează că primim goluri foarte uşor. Golurile la care putem fi mult mai concentraţi. Ştiu calitatea lor şi ştiu că suntem capabili să marcăm la orice situaţie sau aproape din orice situaţie, pentru că astăzi au fost câteva situaţii foarte bune şi nu am marcat. 

Trebuie să ne concentrăm pe faza de apărare şi pe anumite momente în care primim foarte uşor gol. La golul al doilea, am fost şase contra trei, suntem în avantaj, avem om lângă omul care a marcat, deci nu ar fi trebuit să se întâmple. Suntem prea poeţi în 16 metri şi nu ai voie. La primul gol, dacă te duci cu el, trebuie să te poziţionezi să pui piciorul să nu poată să tragă. Noi invităm adversarul să dea gol şi lucrul acesta nu o să se mai întâmple. 

Avem mult de muncă, avem multe lucruri de făcut, avem foarte mulţi jucători cu calitate. Săptămâna asta o să avem nişte discuţii, vedem ce o să putem să facem în anumite poziţii, pentru că mai avem nevoie de jucători. 

Toată lumea este de acord cu acest lucru (că echipa are nevoie de întăriri), în special patronul echipei, dar lucrurile astea nu se pot face peste noapte. Un jucător de valoare sau un jucător care să aducă calitate echipei noastre trebuie să-l găseşti. 

Andrei Vlad este portarul echipei naţionale, este interesant pentru orice echipă”,  a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului cu Botoșani.

Universitatea Craiova a înregistrat o singură victorie în campionat în cele trei etape scurse deja şi se află la al patrulea meci consecutive fără victorie în toate competiţiile.

CITESTE SI

Modifică setările cookies