Liga 1

EXCLUSIV | Un fost oficial din Liga 1 anunță iadul pentru Vlad dacă se întoarce la Craiova

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Vlad la echipă și încearcă să-l trimită la Universitatea Craiova!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 August 2021, 16:55
Data actualizarii: Duminica 01 August 2021, 16:59

Sunt șanse mici ca transferul să facă, este de părere Florin Prunea, care nu-i prevete un viitor liniștit lui Vlad la gruparea din Oltenia.

„Eu nu cred că va exista din două motive, dintr-un singur motiv de fapt: niciunul din cei doi jucători nu își dorește, nici Mirco nu cred că vrea la FCSB și nici Vlad nu vrea să se întoarca la Craiova.

OltenIi nu uita, dacă ai tradat o dată, e foarte greu după aceea și sunt convins că Vlad se gândește și la acest lucru. Ar fi o presiune foarte mare pentru el. Cea mai bună varinată pentru cei doi portari, cel puțin pentru Vlad va fi un transfer în afară și eu cred că i se poate găsi o echipa.

Cred că un transfer în afară ar fi cea mai bună variantă”, a spus Florin Prunea la Pro X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Andrei Vlad a semnat cu FCSB, în 2017, după ce s-a despărțit de Craiova cu scandal. Portarul a rupt înțelegerea cu oltenii, asumându-și o suspendare de 16, până la 24 de etape. În cele din urmă, cele două cluburi s-au înțeles, iar Vlad a rămas la FCSB, după ce Becali i-a achitat 450 de mii de euro lui Rotaru.

Vlad, îndepărtat cu forța de Becali

"Dacă face figuri și nu înțelege cu vorba bună e treaba lui, dar la noi el este deja istorie. I-am spus clar lui MM Stoica că am luat o decizie față de el, iar la noi Straton o să fie numărul unu.

Eu sunt principalul vinovat fiindcă m-am bucurat la bunul altuia și Dumnezeu m-a lovit. M-am luat după unul și altul…că e Messi al portarilor și voi rupe norii cu el. Vlad îmi datorează multe, iar el știe asta. Totul are o limită. Nu mai are niciun viitor la noi.", a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies