Dan Petrescu CFR Cluj Liga 1 Superliga

„Nu l-a chemat nimeni la CFR!” Petrescu, desființat de un patron din Liga, după declarațiile de la finalul meciului cu Jablonec

Dan Petrescu a stârnit o reacție virulentă din partea lui Marius Șumudică, fostul antrenor al campioanei CFR, după ce a susținut la finalul înfrângerii cu Jablonec, 1-0, din grupele Conference League, că echipa este slab pregătită.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 14:18
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 14:30

Șumudică nu este singurul, însă, care l-a luat în vizor pe Petrescu după afirmațiile acestuia. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, este de părere că actualul antrenor al campioanei nu are nicio scuză pentru evoluțiile slabe pe care echipa le-a avut sub comanda sa și îi recomandă acestuia să-și asume rezultatele.

„E greu să te bagi acolo, pe de altă parte, cred că cel care preia ar trebui să uite trecutul. Adică n-are nicio scuză Dan Petrescu să spună ceva de lot pentru că ştia la ce se duce acolo. Dacă ştia că are o problemă de lot, nu venea, nu l-a chemat nimeni”, a spsu Valeriu Iftime, potrivit as.ro.

Cu Petrescu pe Bancă, CFR Cluj a capitulat la Botoșani, scor 1-0, etapa precedentă și a pierdut primul meci din grupele Conference League, 1-0, cu Jablonec.

Petrescu ia primele măsuri la CFR Cluj! Vrea să scape de unul dintre favoriții lui Șumudică

Dan Petrescu ia primele măsuri ca antrenor al lui CFR Cluj, după ce a pierdut primele două meciuri după revenire.

Unul dintre jucătorii aduși de Marius Șumudică în Gruia va pleca de la club. Este vorba despre Jonathan Rodriguez (31 de ani), care a venit la campioana României de la FC Botoșani și a semnat un contract valabil până în 2024. (Mai multe detalii, AICI!)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies