CFR Cluj Dan Petrescu Dusan Celar Liga 1 Superliga

El e jucătorul așteptat de Dan Petrescu?! Transfer surprinzător realizat de campioana CFR Cluj

Dan Petrescu a anunțat la finalul meciului cu Jablonec, 1-0, că dorește să mai aducă un atacant la ehipă, iar oficialii clubului i-au făcut pe plac.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 20:53
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 21:02

Se pare că oficialii clubului s-au mișcat repede și i-au adus un fotbalist de 25 de ani, care însă nu are un CV spectaculos.

Dusan Celar este atacantul sârb care l-a impresionat pe Dan Petrescu într-un amical, potrivit Digi Sport, și care a semnat cu CFR, după ce s-a despărțit de Smedervo, echipă din liga a treia din Serbia.

Pe parcursul cariere, Celar a mai trecut pe la Jedinstvo, Rad Belgrad, BASK Belgrad, Zemun și Sindjelic.

Mutarea i-a surprins până și pe jurnaliștii din Serbia: „Este unul din cele mai interesante transferuri din fotbalul nostru, iar mutarea s-a produs de nicăieri”, au scris aceștia.

Dan Petrescu a cerut întăriri după meciul cu Jablonec

La conferința de presă de la finalul meciului cu Jablonec, Petrescu a anunțat că ia în calcul aducerea unui atacant la echipă, deoarece lucrurile s-au complicat foarte mult pentru echipă din momentl în care Alibec s-a accidentat la națională și a devenit indisponibil.

„E clar că am venit într-un moment foarte dificil, adică programul, nu că echipa nu era bine în campionat.

Dacă n-ai puțin noroc cum a fost astăzi și cum a fost și la Botoșani e foarte greu, pentru că lotul e decimat.

Ne gândim serios să vedem ce facem, poate aducem încă un atacant pentru că în condițiile astea e foarte greu”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă

Modifică setările cookies