Liga 1

Becali, ofertă pentru Deian Sorescu! Cât a oferit FCSB pentru ”perla” rivalei Dinamo

FCSB a făcut o ofertă pentru transferul lui Deian Sorescu (24 de ani), jucătorul pe care Dinamo vrea să-l vândă cu o sumă impresionantă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 15:18
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 15:24

500.000 de euro a oferit FCSB în vară pentru căpitanul lui Dinamo, dar s-a lovit de refuzul șefilor din ”Ștefan cel Mare”, care vor să obțină o sumă apropiată de un milion de euro. 

FCSB, ofertă pentru Deian Sorescu

Recent, Iuliu Mureșan a dezvăluit că există discuții avansate pentru transferul lui Sorescu, iar acesta poate pleca în următoarele zile.

  • Deian Sorescu

„Eu nu înțeleg chestiile astea, noi am făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Sorescu în vară. Eu mă gândesc că dacă sunt în insolvență și primesc o ofertă consistentă pentru un jucător... sunt cam obligat să-l vând, trebuie să-l vând. 

Să vinzi un jucător de la o echipă care la un moment dat era printre primele echipe la goluri primite în Europa... e puțin complicat, cred eu. Cine vrea să-l cumpere pe Sorescu trebuie să se gândească dacă-l vrea ca fundaș sau ca atacant”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Sorescu este golgherul lui Dinamo în Liga 1, cu opt reușite în 20 de partide, cifră la care se mai adaugă și un assist. Acesta este evaluat de site-urile de specialitate la 1,9 milioane de euro.

S-a zvonit că Sorescu este dorit de mai multe echipe din Polonia sau zona Golfului.

Modifică setările cookies