Liga 1

Gigi Becali a decis! Ce se întâmplă cu transferurile de la FCSB în această iarnă

Finanțatorul vicecampioanei a făcut un anunț clar în privința ferestrei de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 16:05
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 16:11

FCSB a încheiat anul la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj, însă formația bucureșteană consideră că nu are nevoie de întăriri pentru a se lupta cu șanse reale la titlu.

FCSB, fără transferuri în această iarnă

În ultima perioadă, au fost vehiculate mai multe ținte ale celor de la FCSB, precum Nicolae Păun (Sepsi) sau David Miculescu (UTA Arad), însă patronul Gigi Becali anunță că a schimbat strategia și nu are de gând să facă niciun transfer în fereastra de mercato din această iarnă.

"Nu mai cumpăr niciun jucător! Nu ne interesează nimeni acum! Dacă vom lua campionatul, vom mai aduce, dar până atunci vom face economie", a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

În schimb, FCSB a mutat deja la capitolul plecări. Constantin Budescu (32 de ani) și-a reziliat contractul, patronul Gigi Becali anunțând că i-a plătit 150.000 de euro pentru a accepta despărțirea înaintea de termen.

La capitolul veniri, situație arăta diferit în iarnă precedentă, când FCSB aducea mai mulți fotbaliști, precum Denis Haruț (660.000 de euro, de la FC Botoșani), Risto Radunovic (400.000 de euro, de la Astra) sau Ante Vukusic (gratis).

Mihai Stoica: "FCSB nu aduce pe nimeni. Doar din academie!"

"Indiferent că pleacă Tănase sau nu, FCSB nu aduce pe nimeni, doar din academie! În perioada asta, niciun jucător nu e interesant pentru noi.

A, dacă cei de la UTA se gândesc că a trecut timpul și se apropie de ultimul an și acceptă oferta făcuta ăn vara de 500.000, da, cred ca da. Ramane in continuare interesul nostru pentru David Miculescu", a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

În România perioada de transferuri începe pe 18 ianuarie și se încheie pe 14 februarie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies