Liga 1

Transfer răsunător pentru Octavian Popescu? Favoritul lui Becali de la FCSB e dorit de o echipă cu pretenții

Octavian Popescu (19 ani) este fotbalistul cu care Gigi Becali vrea sa dea o nouă lovitură pe piața transferurilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 10:14
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 10:30

În schimbul său, patronul FCSB vrea să obțină o sumă de aproximativ 20 de milioane de euro. Pentru Popescu ar exista un interes din partea campioanei Cehiei, Slavia Praga, echipa la care evoluează Nicolae Stanciu.

Octavian Popescu, în vizorul celor de la Slavia Praga

Conducerea Slaviei îl vede pe Popescu drept înlocuitorul perfect pentru Nicolae Stanciu, care ar putea pleca de la echipa sa în această iarnă, așa cum a anunțat impresarul său.

  • Octavian Popescu

”Marele talent al fotbalului din România este un jucător versatil și l-ar putea înlocui pe compatriotul său, Nicolae Stanciu, la Slavia”, scriu cei de la eFotbal.

Octavian Popescu a jucat în 19 meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile, reușind să marcheze de patru ori, cifră la care se mai adaugă și alte două pase decisive.

1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.

„La Tavi Popescu, îl dau acum doar dacă primesc ofertă de 20 de milioane de euro. Că or fi 17-18, nu e o problema, dar acolo se învârte la ora asta.

La ora asta, el se preconizează să fie un jucător de 100 de milioane de euro peste trei ani”, a spus Gigi Becali despre Tavi Popescu.

Modifică setările cookies