Liga 1

Un nou caz Vinicius? Gigi Becali vrea să profite de situația unui jucător de la CFR Cluj 

Mike Cestor a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 17:20
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 17:31

Mike Cestor (29 ani) intră în ultimele 6 luni de contract cu CFR. Cu toate că ambele părți doresc să prelungească înțelegerea, fundașul francez nu este mulțumit de noul salariu pe ca i l-a oferit conducerea clujenilor. 

Mike Cestor câștigă 14.000 de euro pe lună, iar clubul din Gruia, din cauza problemelor financiare, i-a propus un venit de 10.000 de euro lunar. Doar că stoperul nu vrea să audă de o micșorare a salariului. Iar conform prosport, FCSB dorește să profite de această situație și să-și asigure serviciile fundașului central, la fel cum a făcut cu Vicinius (37 ani) în vară, când i-a oferit 15.000 de euro lunar, după ce a fost alungat de clujeni. 

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că putea să-l transfere pe Cestor, atunci când activa la Astra Giurgiu, doar că a fost sfătuit că francezul nu este o achiziție bună. Așa că l-a pierdut în detrimentul CFR-ului. 

Vinicius la schimb cu Cestor?

Un alt motiv care i-ar facilita venirea lui Cestor la FCSB ar fi plecarea lui Vinicius. Gheorghe Mustață a anunțat că după ce i-a reziliat contractul lui Budescu (32 ani), Becali are de gând să facă același lucru și cu Keșeru (35 ani), chiar dacă i-a garantat că-l va ține până în vară, și Vinicius. 

În acest sezon, Cestor a bifat 20 de meciuri pentru CFR în toate competițiile. Însă, de la revenirea în Gruia, Dan Petrescu a mizat pe cuplul Burcă - Graovac în centrul defensivei. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies