CFR Cluj alex chipciu Liga 1 Superliga

Ieșit din vederile lui Dan Petrescu, Alex Chipciu este departe de o revenire la FCSB

Sunt șanse mici ca Alex Chipciu să ajungă la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 17:29
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 17:42

Odată cu revenirea lui Dan Petrescu pe banca CFR-ului, au avut loc mai multe schimbări în lotul echipei. Au fost aduși trei jucători, iar cinci dintre fotbaliștii pe care a contat Șumudică au fost puși pe lista neagră.

Unul dintre aceștia este Alex Chipciu, care traversează o perioadă dificilă alături de campioană. Fotbalistul de 32 de ani a fost la un pas de rezilierea contractului după un conflict iscat cu un coechipier la antrenamente în perioada în care Șumudică pregătea echipa, iar acum a fost scos din echipă de către Dan Petrescu, noul tehnician al echipei.

Giovanni Becali a confirmat la scurt timp după ce informația a apărut în spațiul public, faptul că Chipciu nu va mai intra in vederile lui Petrescu.

S-a vehiculat că mijlocașul ar putea reveni la FCSB, club la care a mai evolulat în perioada ianuarie 2012 - iulie 2016.

Becali, „trădat” de Chipciu

Sunt șanse mici însă ca mutarea să se facă. Un prim impediment ar fi salariul mare pe care fotbalistul îl cere, iar altul este felul în care a reacționat Gigi Becali în momentul în care Chipciu „l-a trădat” și a semnat, la începutul lui 2020, cu rivala la titlu CFR Cluj.

„Cineva la care eu am ținut foarte mult, la care nu m-am așteptat niciodată să facpă ce a făcut… puneam capul că nu se duce acolo. Înțelegi? Chipciu a fost unul dintre favoriții mei, țineam foarte mult la el. Când mi-a zis MM că merge la CFR, i-am spus că nu se duce, că nu se poate: ‘Du-te, bă, d-aici!’. Ați văzut ce i s-a întâmplat aseară?!”, susținea Gigi Becali într-un interviu acordat pentru sport.ro.

Deși a fost anunțat că nu mai intră în vederile antrenorului, Chipciu nu este obligat să plece, el mai având contract cu CFR până pe 30 iunie 2022.

FCU Craiova, viitoarea destinație?

Nu este exclus, ca în cazul în care nu se vor ivi oferte mai bune, fotbalistul să ajungă la FCU Craiova, sub comanda lui Adi Mutu, jucătorul declarând în urmă cu aproximativ trei luni de zile că i-ar plăcea să lucreze cu fostul decar al naționalei.

„Mai am un an de contract cu CFR Cluj, nu știu ce-mi rezervă viitorul. Mi-ar plăcea să colaborez cu Adi Mutu, dar nu mă văd jucând la o altă echipă din Liga 1. FC U Craiova este o formație iubită și mă bucură revenirea ei în prima ligă”, a spus Chipciu, pentru gsp.ro.

După ce s-a despărțit de FCSB în 2016, Chipciu a mai evoluat la Anderlecht, Sparta Praga și CFR Cluj.

850.000 de mii de euro este cota de piață a lui Alex Chipciu, potrivit transfermarkt.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies