Gabriel Torje Cornel Dinu Dinamo FCSB Superliga

„N-am înțeles de ce a fost adus! Arată ca un burger!” Torje, făcut praf după meciul cu FCSB

Dinamo a pierdut meciul cu FCSB, 0-3, și rămâne pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 12:43
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 12:45

„Câinii” nu au reușit să se impună în fața roș-albaștrilor, iar după ce au încasat 6 goluri în tur, au mai primit încă trei în retur, de această dată în Ștefan cel Mare, sub ochii propriilor fani. 

Unul dintre jucătorii care a avut printre puținele ocazii ale lui Dinamo a fost Gabi Torje, care însă a șutat pe lângă minge, aflat în fața porții lui Vlad, cu șanse mari de a înscrie. 

Gabi Torje, făcut praf după meciul cu FCSB: „Arată ca un burger!”

Cornel Dinu nu a ezitat în a-l critica dur pe Gabi Torje după prestația din meciul cu FCSB. 'Procurorul' a declarat că nu înțelege transferul fotbalistului la echipa din Ștefan cel Mare, numindu-l 'jucător expirat'. 

„FCSB n-a forțat deloc, profitând de lipsa de coeziune și de concepție de joc a lui Dinamo. Și nu mai vreau să spun, ca să nu-mi mai amintesc, de diferența clară de valoare la nivel individual, evidentă până și pentru un specialist ca Iuliu Mureșan.

Pentru mine este sugestiv minutul 35, când Torje… eu n-am înțeles deloc de ce a fost adus Torje la Dinamo… un jucător total expirat, care arată, ca alură, mai mult ca un burger. Și revin la minutul 35, la prima ocazie pe care a avut-o Dinamo, irosită de Torjeburger printr-un luft de la vreo șapte metri, inacceptabil nici la grupele de copii de 6 ani. După care s-a mai împiedicat în minge, în minutele 42 și 61.

Și acel luft epic al Torjeburgerului este urmat la faza imediat următoare de eliminarea Răuțului. Din acel minut, ratare plus eliminare, s-a rupt chiar totul. Echilibrul și așa precar. Repet, fără ca FCSB să fie nevoită să se întrebuințeze.

FCSB a câștigat la pas, pe niște greșeli puerile în zona careului de 16 metri, mă refer golul al doilea, la care Patriche era la vreo șapte metri de Ianis Stoica în momentul în care acesta a șutat, marca, probabil, firele rare de gazon de pe linia de 16 metri.

Și la fel, la golul al treilea, la cornerul din care a reluat Oaidă, vezi, Doamne, cel mai înalt jucător de la FCSB, are ditamai un metru și vreo 82 de centimetri, de lângă Ivanovski, care, după părerea mea dovedește că putea să facă față numai în războiul dintre Bosnia și Serbia, pe front, că de alergat, aleargă, mult și deseori fără rost, dar aleargă, cu altceva nu a impresionat cu nimic” a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

Declarațiile lui Torje după meci 

„E greu când primeşti gol în primul minut, și în 10 oameni am avut câteva oportunităţi. Jocul s-a rupt la cartonaşul roşu. 6-0 atunci, acum 3-0 clar e dureros, însă le ducem pe toate, ni le asumăm. 

Din 2008 până în 2011 când am fost prima dată la Dinamo, nu am pierdut niciun derby, nu o să mai răspund chiar dacă sunt întrebări puțin răutăcioase, însă le ducem pe toate, ni le asumăm, sunt convins că nu vom retrograda.

Noi am intrat în istorie cu un lucru negativ, cu acest 9-0 la general în două meciuri. Orice derby pierdut este de tristă amintire.

Sperăm să se facă mai repede stadionul cel nou, să jucăm pe un stadion plin, să treacă această pandemie şi să jucăm cu stadioane pline, indiferent dacă în momentele grele suporterii ne ceartă. Sper cât mai curând să adunăm puncte. Eu personal sunt convins că în play-out vom fi una dintre cele mai puternice echipe”, a declarat Gabi Torje, la finalul partidei din Ștefan cel Mare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!