„Nu e prima dată când se întâmplă, nu sunt de acord!” Torje dă detalii despre incidentul de pe autostradă 

Gabriel Torje CS Mioveni Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 15:33
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 15:39

Dinamo a pierdut meciul cu CS Mioveni, 1-2, deși a condus până în minutul 92. 

„Câinii” au fost aproape de a doua victorie consecutivă, care însă le-a scăpat printre degete și s-a transformat în coșmar. Mioveni a egalat din penalty în minutul 92, după ce Sorescu deschisese scorul tot dintr-o lovitură de pedeapsă. Tot gazdele au mai înscris o dată, iar Dinamo a plecat acasă învinsă. 

Suporterii prezenți la meci nu au fost deloc mulțumiți, iar după ce i-au smuls lui Sorescu tricoul de pe el, au încercat să oprească forțat autocarul pe autostradă, pentru a le cere socoteală fotbaliștilor. Mircea Rednic i-a convins pe ultrașii agresivi să se întâlnească ulterior într-o benzinărie pentru a discuta. 

Cum a comentat Gabi Torje incidentul 

„Atâta timp cât suntem cu trei puncte în buzunar în minutul 92 și după aceea nu plecăm nici măcar cu un punct, e dureros, însă trebuie să trecem peste aceste obstacole. Să ne gândim la meciul de luni, să luăm o vacanță și după să ne reîntoarcem cu forțe proaspete și să salvăm acest club pentru că indiferent cine va fi aici, trebuie să salveze Dinamo și să nu se gândească în nicio secundă la obiectivele personale. 

Întrebați-i pe suporteri, noi ne-am oprit atâta timp cât ei și-au dorit, nu a fost ședință, a fost dialog. Nu este prima dată când se întâmplă așa, nu sunt de acord din niciun punct de vedere cu asemenea reacții, însă îi înțeleg foarte bine. Poate sunt jucători foarte emotivi care se sperie și luni le vor tremura piciorul când o să fie în teren, dar să sperăm ca discuția va duce la ceva bun. 

Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat ieri, nu e nici primul, nici ultimul meci pierdut de noi în carieră, nici a lor de suporteri, sper să scoatem totul la mal, să fim în continuare o echipă puternică, așa cum am fost odată și să ne susținem necondiționat. 

Având în vedere că este și ceva sentimental, da, e cea mai grea perioadă a mea din carieră”, a declarat Gabi Torje. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!