Torje, tranșant după ce fanii i-au smuls tricoul lui Sorescu de pe el: „Ar însemna ca Deian să nu mai îmbrace vreodată tricoul lui Dinamo!”

Gabriel Torje Deian Sorescu Dinamo Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 16:00
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 16:04

Înfrângerea cu CS Mioveni nu le-a picat deloc bine suporterilor. 

Deian Sorescu a înscris singurul gol al 'câinilor', care au fost aproape de victorie până în minutul 92, când Mioveni a întors rezultatul. Deși a reușit să marcheze, după aproape o lună de la meciul cu FC Voluntari, în care tot el a înscris și a ajuns la 8 goluri în acest sezon, cu două mai puține decât golgheterul din Liga 1, Betancor, Sorescu a fost victima ultrașilor agresivi ai lui Dinamo. 

La finalul meciului, jucătorul a mers către ei, deși aceștia îl înjurau și în momentul în care s-a apropiat, au început să îi smulgă tricoul de pe el, reușind să îl dea jos, iar apoi l-au aruncat, înjurându-l în continuare pe Sorescu. Fotbalistul a plecat, vizibil afectat de atitudinea agresivă a acestora, însă la declarațiile de la finalul meciului s-a arătat înțelegător cu dezamăgirea lor. 

Gabi Torje, tranșant după gestul agresiv al suporterilor: „Au arătat că Deian nu mai trebuie să joace niciodată în tricoul lui Dinamo!”

„E un subiect foarte, foarte delicat pentru că Deian este prietenul meu, la fel și suporterii, îi înțeleg și pe ei, le înțeleg supărările. Din punctul meu de vedere, asta ar însemna ca Deian să nu mai îmbrace niciodată tricoul lui Dinamo, ce au arătat ei ieri, arată faptul că Deian nu mai trebuie să joace niciodată în tricoul lui Dinamo. 

Fără golurile lui Deian nu aveam nici punctele astea, dar nu suntem la sport individual, nu e doar Deian cel vinovat, nu este Gabi Torje singurul vinovat, nu e Mircea Rednic singurul vinovat. Nu trebuie să arătăm cu degetul înspre nimeni, trebuie să vedem toți unde am greșit și să remediem problemele pe viitor. 

În momentul în care cineva te dă afară din casă, înseamnă că nu mai vrea”, a declarat Gabi Torje.   

Sursa foto: Captură Digi Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!