VIDEO EXCLUSIV „Mi-a cerut un impresar să îi las să plece!” Gigi Becali a anunțat încă două plecări de la FCSB în iarnă

Gigi Becali e explicat într-o intervenție la PRO Arena motivele pentru care vrea să se debaraseze de Ianis Stoica și Denis Haruț. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 15:07
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 15:07

În direct la PRO Arena, Gigi Becali a anunțat două dintre posibilele plecări pe care FCSB le va înregistra în următoarea perioadă de transferuri.

Patronul clubului FCSB i-a menționat pe Ianis Stoica și Denis Haruț pe lista jucătorilor care ar putea părăsi echipa bucureșteană, în iarnă. 

  • Harut acuza si el nationala maghiara de injurii! Au fost niste cuvinte, dar e bine ca am castigat ! Ce spune Darius Olaru despre victoria impotriva vecinilor si a arbitrajului

Gigi Becali: „Fac curățenie cum pot, jucătorii să nu se supere. Valoarea e valoare.”

„E posibil să plece, în iarnă cred că s-ar putea să îl dăm împrumut, mi-a cerut un impresar dacă îl las pe Ianis și pe Haruț. Da, mă, îl las. Fac curățenie cum pot, jucătorii care sunt aici să nu se supere, valoarea e valoare, dacă o ai, rămâi, dacă nu, nu îi trimit la război, nici la sanatoriu, la revedere.

E triaj aici, poți, bine, iei 7.000 de euro, nu, nu meriți, pleci, nu ai ce să stai aici? Dormi aici, îți place aici, că au condiții. Zicea cineva că sunt condiții mai bine decât în străinătate, le place aici, sunt condiții de 5 stele,” a spus Gigi Becali, în emisiunea „Ora exactă în sport.”

„Ce să îi fac eu lui Ianis? L-am așteptat atâta timp! Dacă la 20 de ani nu joci, ce să facem?”

„Condiții de dormit, de masă, de antrenament, de sală de sport, pregătire fizic. Toate sunt de cinci stele, de când pui piciorul în camera de odihnă până când pleci acasă la familie. 

Ce să îi fac eu lui Ianis? L-am așteptat atâta timp, ce să îi fac? Mai cred puțin în el, să se ducă la U Cluj, să demonstreze acolo. Nu ai ce să le faci, ei tot visează. Bă, ai 20 de ani, dacă la 20 de ani nu joci, ce să facem?”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la PRO Arena. 

Evaluat la 900,000 de euro de Transfermarkt, fundașul dreapta, Denis Haruț a bifat doar zece meciuri în actualul sezon, însumând 644 de minute de joc, în timp ce Ianis Stoica a semnat 15 apariții în tricoul FCSB, dintre care însă doar 5 în Superligă. 

Haruț a jucat 90 de minute în ambele partide pierdute de FCSB, scor 5-0, în favoarea danezilor de la Silkeborg IF. 

Modifică setările cookies