VIDEO „Messi, cel mai bun fotbalist care a existat vreodată, dar nu a meritat el!” Petrescu, reacție sinceră la conferință după gala Balonul de Aur

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 14:54
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 15:03

Lionel Messi (34 ani) a câștigat Balonul de Aur 2021!

Argentinianul este câștigătorul Balonului de Aur acordat pentru performanțele din sezonul trecut și a ajuns astfel la al șaptelea astfel de trofeu, fiind jucătorul cu cele mai multe distincții din istorie. Leo Messi le-a luat fața lui Robert Lewandowski, văzut drept principalul favorit, și lui Jorginho, care a câștigat Champions League și Euro 2020 în acest an.

Gala s-a desfășurat chiar în timpul meciului jucat de CFR Cluj cu Academica Clinceni, încheiat 2-0 pentru ardeleni, iar la finalul meciului, Dan Petrescu a fost întrebat la conferința de presă despre Balonul de Aur câștigat de Lionel Messi. 

Dan Petrescu: „Lewandowski sau Jorginho meritau Balonul de Aur!”  

Tehnicianul a dezvăluit că îl consideră pe Leo Messi ca fiind cel mai bun fotbalist care a existat până acum, însă nu este de acord cu faptul că acesta a primit trofeul. Dan Petrescu a declarat că Robert Lewandowski sau Jorginho meritau mult mai mult Balonul de Aur decât Messi în acest an. 

„Nu știu dacă a meritat Messi anul ăsta…a meritat? Lewandowski, Jorginho… Messi e cel mai bun fotbalist care a existat vreodată, părerea mea, dar anul acesta merita altcineva. Lewandowski sau Jorginho de la Chelsea”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!