Dinamo Costel Orac Liga 1 Liga 1

„Lipsă de educație!” Motivul real pentru care lucrurile nu merg așa cum trebui la Dinamo: „E clar că ei fac legea”

Mircea Rednic a fost adus la Dinamo pentru a resuscita echipa, însă lucrurile nu decurg deloc așa cum și-ar fi dorit oficialii clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 17:25
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 17:31

„Câinii roșii” au ajuns la unsprezece meciuri fără victorie în Liga 1 și ocupă locul 15 în clasament, cu opt puncte.

Fostul dinamovist Costel Orac este de părere problemele de la Dinamo sunt cauzate în primul rând de faptul că „echipa nu mai are conducere, jucătorii sunt neplătiți”.

„Din lipsa educației, jucătorii nu mai au niciun respect pentru antrenori. Se comportă după modul în care au fost educați și crescuți în evoluția lor fotbalistică. Am văzut dialogul dintre Valeriu Iftimie și Mihai Stoica, vis-a-vis de subiectul cu școala. Eu țin minte de când eram copil, antrenorii pe care i-am avut la juniori, ne îndemnau să mergem la școală pentru că un sportiv de performanță trebuie să fie educat. Trebuie să fie inteligent, trebuie să fie spontan și foarte multe calități să poată face performanță.

Situația de la Dinamo, este ca urmare a ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă și în utlimii ani. Când un club ajunge în situația ca jucătorii să nu fie plătiți, să schimbe antrenorii, să nu mai existe conducere, atunci e clar că jucătorii își fac legea, și în momentul când a venit nea Mircea și a încercat să împună o disciplină, și i-a pus la treabă la antranemente, s-au plâns. E clar că nefiind obișnuiți, au încercat să dea din colț în colț.

Lipsa rezultatelor îi afectează și pe ei, și crește nervozitatea, și sigur că s-a ajuns la dispute de genul acesta, dar oricum este mult prea mult. Dacă întradevăr a sărit la bătateie, este o atitudine care n-are ce căuta la un jucător de fotbal”, a spus Costel Orac la Radio Sport.

Pentru Dinamo urmează duelul cu CFR Cluj, din etapa a cincisprezecea a Ligii 1, programat să se dispute duminică (07.10.2021), de la ora 18:30, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies