O altă teorie despre intențiile lui Nicolae Badea la Dinamo, după ce Ionuț Lupescu a avut un mesaj categoric

Nicolae Badea Dinamo Ionut Lupescu Marius Niculae Fotbal intern Nicolae Badea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 18:29
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 18:50

Se ascut săbiile între oamenii care susțin Dinamo.

Fostul atacant al echipei de fotbal Dinamo, Marius Niculae, a declarat, luni, că Nicolae Badea, acţionar minoritar la gruparea bucureşteană, dacă şi-ar fi dorit să preia controlul clubului, îl putea cumpăra înaintea companiei Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero.

"DDB a salvat clubul anul trecut, dacă nu exista această platformă prin donaţiile suporterilor, probabil că echipa de fotbal nu mai exista în Liga 1. Într-adevăr, ei doresc binele clubului pentru că sunt dinamovişti, dar la anumite lucruri şi la anumite funcţii trebuie să îi laşi pe cei care se pricep. Eu ştiu că au făcut un pas în spate şi i-au lăsat pe cei care sunt acum. Nu ştiu dacă va ajunge din nou să conducă Nicolae Badea.

Eu cred că dacă îşi dorea acest lucru nu se mai ajungea aici în această insolvenţă şi cumpăra cu mult înainte să vină în spaniolii. Acum nu ştiu, poate s-a schimbat ceva între timp. Dar ce ne interesează pe noi ca dinamovişti este situaţia actuală din clasament. Nu am trăit aşa ceva, toţi ne dorim să revenim acolo unde ne este locul, dar pentru asta e nevoie şi de linişte", a declarat Niculae, potrivit Agerpres.

Fostul fotbalist Ionuţ Lupescu susţine, într-un mesaj postat, luni, pe pagina sa de Facebook, că fostul acţionar majoritar al FC Dinamo, Nicolae Badea, conduce în prezent pe "spinarea cotizanţilor DDB" şi urmăreşte ca după ieşirea din insolvenţă să preia din nou în proprietate clubul.

La 25 iunie 2021, FC Dinamo a solicitat intrarea în insolvenţă, Tribunalul Bucureşti hotărând deschiderea procedurii la 1 iulie. Aceasta este cea de-a doua procedură a insolvenţei declanşate de SC Dinamo 1948 SA, după ce societatea fusese reintrodusă în circuitul economic în septembrie 2015.

Suporterii grupaţi în programul socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) deţin 20,06% din acţiunile clubului şi de la sfârşitul anului 2020 au achitat mare parte din datoriile FC Dinamo cu banii strânşi din cotizaţii, donaţii sau vânzarea de bilete virtuale.

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a devenit la jumătatea lunii august 2020 acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti. Fostul fotbalist Cornel Ţălnar, membru în Consiliul de Administraţie şi director tehnic al FC Dinamo, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că spaniolul Pablo Cortacero a concesionat toate acţiunile pe care le deţine la gruparea alb-roşie către Dorin Şerdean, fostul preşedinte executiv al clubului.

Dinamo este penultima în clasamentul Ligii I (locul 15), după 14 etape, având 11 etape consecutive fără victorie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!