VIDEO EXCLUSIV "Cu Sorescu problema e mai delicată". Greșeala majoră făcută de Dinamo în ceea ce-l privește pe jucător 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 12:49
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 13:16

Dinamo a pierdut o nouă partidă în Liga 1, în deplasarea de la Sespi, scor 1-4. 

După 14 etape, Dinamo se află pe locul 15, cu doar opt puncte, iar situația de la club este una critică. Unul dintre jucătorii care nu au mai avut evoluții bune, așa cum s-a întâmplat la începutul campionatului, este Deian Sorescu.

Dănuț Lupu este de părere că nefinalizarea transferului acestuia atunci când au existat oferte pentru el a reprezentat o greșeală făcută de oficialii clubului, iar acum randamentul jucătorului este unul scăzut. 

"Cu Deian Sorescu e o problemă mai delicată. Când au avut acea ofertă și le-am spus să-i dea drumul au spus că sunt nebun. Mi-aș dori să-și revină, are niște calități, dar e foarte greu psihic și moral atunci când știi că ai fi putut avea un salariu de 20-30 de mii.", a declarat Dănuț Lupu la PRO X.

Deian Sorescu, criticat de Mircea Rednic 
 

Întrebat despre scăderea de formă a lui Deian Sorescu, care a început sezonul în forță, însă în ultimul timp jocul său a fost unul șters, tehnicianul nu a avut rețineri și l-a avertizat pe fotbalistul echipei sale. Rednic a ținut să puncteze că jucătorul are multe de pierdut dacă va continua cu o astfel de atitudine în teren.

"Să se gândească foarte bine, cu felul ăla de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren și să îți faci datoria și nimic mai mult, el are de pierdut. A pierdut echipa națională, nu știu ce o să mai fie? Ar trebui să fie mult mai implicat, o zic ca pe un sfat. Dinamo nu stă în Deian, o să vină și alți jucători, dacă nu vrea să se implice și gândul lui e să plece, să vedem unde pleacă", a declarat Rednic la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!