„Le-am dat și amendă!” Reacția lui Reghecampf după scandalul din avion în care au fost implicați jucătorii săi

Trei dintre fotbaliștii convocați de Florin Bratu la naționala de tineret au fost implicați într-un scandal. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 14:52
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 16:28

Întâmplarea s-a petrecut în avionul de întoarcere din cantonament, după ce George Cîmpanu (21 de ani, extremă), Ștefan Baiaram (18 ani, extremă) și Jovan Markovic (20 de ani, atacant) au deranjat mai mulți pasageri în avion, atât prin limbajul vulgar, cât și prin comportamentul lor. Mai mult, fotbaliștii ar fi refuzat să poarte și masca de protecție corespunzător, după cum a susținut unul dintre pasageri. 

În urma reacției selecționerului de la tineret a venit și o reacție din partea antrenorului Universității Craiova. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că fotbaliștii au fost amendați, cerându-și scuze în numele lor. 

Totodată, tehnicianul a ținut să ridice un semnal de alarmă și în legătură cu deplasările naționalei, punctând că o escală de 7 ore, așa cum au avut „tricolorii mici” ultima dată, reprezintă un mare risc. 

„Îmi cer scuze în numele lor!”

„Am discutat cu jucătorii pentru că ne interesează foarte mult atitudinea jucătorilor noștri când participă la meciurile echipei naționale. Sunt sigur că și-au învățat lecția, vom vedea ce decizie vor lua cei de la Federație în această direcție. 

Vreau să fac o paranteză și să spun un singur lucru și nu vreau să meargă în direcția că vorbesc împotriva celor de la națională, că nu au organizat sau nu au făcut bine, doar îmi spun punctul de vedere. Echipa națională U21 a avut o escală de 7 ore în Viena, lucru care pentru mine nu este normal. Ne trimitem jucătorii la echipa națională să aibă cele mai bune condiții. Facem o nouă paranteză, în situația actuală, cu atâția oameni infectați cu Covid-19, să stai 7 ore printr-un aeroport nu cred că este un lucru pozitiv, nu știu cum s-a ajuns la această decizie. 

Nu vreau să scuz ce au făcut ei, primesc o amendă din partea noastră, cu siguranță, pentru că comportamentul lor în afara clubului contează enorm pentru noi. Nu doar când participă la echipa națională, dar și la alte evenimente. Eu, personal, îmi cer scuze în numele lor domnului care spune că a fost jignit, dacă a fost jignit, pentru că există două păreri și trebuie să ascultăm și părerea jucătorilor, care și ei spun la rândul lor că au fost jigniți de acea persoană. 

Nu este normal să se întâmple acest lucru și sunt sigur că jucătorii noștri, pe viitor, nu vor mai avea parte de asemenea evenimente. 

Am avut discuții cu ei, le-am dat și o amendă, au simțit-o foarte bine, deci cu siguranță vor fi motivați”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferință.  

Modifică setările cookies