ZIUA DEPUNCTARILOR! Plangerea Stelei, amanata pentru saptamana viitoare, cea a CFR-ului e in pronuntare
Miercuri 02 Mai 2018, 10:59

ZIUA DEPUNCTARILOR! Plangerea Stelei, amanata pentru saptamana viitoare, cea a CFR-ului e in pronuntare

Astazi se va judeca plangerea celor de la CFR Cluj impotriva Stelei dupa declaratiile lui Gigi Becali.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Update: Plangerea facuta de CFR Cluj impotriva Stelei este in pronuntare. In schimb, cea facuta de Steaua are termen stabilit pentru saptamana viitoare


CFR Cluj a cerut depunctarea liderului din Liga 1, FCSB, dupa declaratiile considerate xenofobe ale lui Gigi Becali la adresa clujenilor. Acesta s-a aparat spunand ca nu are functie oficiala la FCSB iar clubul a trimis inca din 2013 catre LPF o cerere de a se delimita de declaratiile lui Becali. Cei de la CFR Cluj mai acuza si ca Becali l-a contactat pe Dan Petrescu inaintea partidei directe dintre FCSB si CFR Cluj.

Iata ce scrie in articolul 52, punctul 5 din Regulamentul Disciplinar:

“Comportarea jignitoare, calomnioasa si declaratii care afecteaza imaginea fotbalului”, se precizeaza ca astfel de abateri ar putea duce pana la suspendari între 6 si 12 luni pentru oficiali si penalitati sportive de la 5.000 la 300.000 de lei; In plus, “clubul de care apartine aceasta persoana va fi sanctionat cu scaderea a 3 puncte din cele obtinute în campionatul în care participa echipa de categorie superioara”.

De partea cealalta, FCSB a depus plangere la Comisia de Disciplina impotriva celor de la CFR Cluj dupa declaratiile date de Dan Petrescu si Camora. FCSB cere la randul ei depunctarea CFR-ului si suspendarea lui Dan Petrescu.Întâlnire surpriză între Kim Jong-un și președintele sud-coreean, în zona demilitarizată. Discuțiile purtate
BRAT