VIDEO EXCLUSIV „Gigi Becali mi-a spus că voi antrena echipa sa!” Antrenorul pe care patronul îl vrea la FCSB 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 14:23
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 14:23

FCSB a schimbat mai mulți antrenori de-a lungul ultimilor ani. 

Roș-albaștrii au câștigat ultimul titlu în sezonul 2014/15, iar de atunci au reușit să mai câștige un singur trofeu, Cupa României, pe care și-au adjudecat-o în sezonul 2019/20. De-a lungul timpului, numeroși antrenori au trecut pragul din Berceni, însă niciunul nu a fost pe placul patronului, iar mai devreme sau mai târziu au părăsit echipa.

Cu toate astea, patronul are un antrenor pe care l-a dorit la echipa sa, însă pe care nu a reușit până acum să îl convingă, deși crede cu tărie că în cele din urmă va ajunge pe banca tehnică a FCSB-ului. Ilie Poenaru este tehnicianul care este pe placul lui Gigi Becali, care își dorește ca actualul antrenor al lui Gaz Metan Mediaș să conducă într-o bună zi echipa sa.

„Gigi Becali mi-a zis că voi antrena acolo până la urmă!” 

Ilie Poenaru a vorbit la 'Ora exactă în sport' despre interesul pe care patronul FCSB-ului l-a arătat pentru el și a dezvăluit ce i-a transmis Gigi Becali l-a ultima conversație pe care a avut-o cu el. 

„Dânsul și-a exprimat părerea de foarte multe ori, mi-a spus și într-o conversație pe care am avut-o cu dânsul că până la urmă voi merge acolo și voi antrena acolo. 

Deocamdată vreau să vorbesc despre echipa mea, nu este momente să vorbesc despre celalalte echipe, sunt concentrat aici, e foarte mult de muncă și trebuie să evităm retrogradarea”, a spus Ilie Poenaru la PRO X. 

Actualul tehnician al lui Gaz Metan Mediaș și-a început cariera în 2014, când a preluat-o pe FC Voluntari până în iunie 2015. Ulterior, a pregătit echipa U19 a lui Dinamo, din iulie 2017 până în decembrie 2017, iar apoi a semnat cu Academica Clinceni, pe 1 ianuarie 2018, unde a stat până în luna septmbrie a acestui an, când a decis să caute o altă provocare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!