L-a iertat de bani pe Becali, însă nu și pe Neluțu Varga! Suma impresionantă pe care CFR i-a plătit-o lui Edi Iordănescu

edi iordanescu CFR Cluj FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 16:49
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 17:48

Edi Iordănescu (43 de ani) și-a primit restanțele salariale pe care le mai avea de încasat de la CFR Cluj.

În finalul sezonului trecut, Edi Iordănescu a ocupat funcția de antrenor principal al „vișiniilor”, reușid să câștige alături de aceștia titlul de campion în Liga 1.

Iordănescu jr. a preluat-o pe CFR în decembrie 2020 și și-a încheiat înțelegerea la finele sezonului trecut. Deoarece în momentul încheierii colaborării campioana avea restanțe salariale către Iordănescu și „secundul” său, cei doi au mers la comisiile de specialitate pentru a-și face dreptate.

În luna octombrie cei doi au avut câștig de cauză la comisii, iar CFR, potrivit gsp.ro, le-a achitat astăzi celor doi suma de 230 de mii de euro. 180 au mers către Edi Iordănescu, iar 50 de nii către antrenorul secund al acestuia.

Edi Iordănescu, liber de contract

Edi Iordănescu este liber de contract acum, după ce și-a reziliat în această lună contractul cu FCSB în urma neînțelegerilor cu patronul.

Spre deosebire de cum s-au petrecut lucrurile cu CFR Cluj, în momentul în care a plecat de la vicecampioana României, Edi Iordănescu a renunțat la clauza de 500 de mii de euro pe care o avea stipulată în contrac în cazul încetării premature a colaborării.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!