Gigi Becali pregătește o nouă lovitură! Internaționalul U21 care ar putea ajunge la FCSB

Gigi Becali FCSB valentin ticu Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 18:28
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 18:35

Becali continuă strategia începută la FCSB în urmă cu ceva ani.

Afaceristul român a făcut un obicei din a transfera la echipă fotbaliști de perspectivă pe care să-i vândă ulterior pe bani mulți în străinătate.

Acum, patronul FCSB a pus ochii pe puștiul Valentin Ţicu, internaţional U21 şi căpitanul de la Petrolul Ploieşti. Interesul lui Becali pentru tânărul fotbalist a fost confirmat chiar de Costel Lazăr, preşedintele „lupilor galbeni”.

  • Gigi Becali

„Da (există interes din partea FCSB), și nu numai de la FCSB. Mai sunt și alte echipe din țară, plus un club din străinătate. Toți tatonează, monitorizează echipa noastră. E un lucru îmbucurător că ne urmăresc cluburi mai mari.

Nu se pune problema acum pentru un transfer. Numai dacă e vreo sumă care să ne amețească sau să ne copleșească. Sunt conștient că la un moment dat vor fi solicitări pentru transferuri. Și nu te poți opune ascensiunii unui jucător. Trebuie să ne uităm și la viitorul acestor copii, pe care nu-i putem bloca dacă vor veni oferte bune și pentru club, și pentru ei.

Iar dacă noi nu vom avea condițiile pentru abordarea marii performanțe, trebuie să te gândești la acel copil. Ca toată lumea să fie împăcată cu asta, inclusiv relația cu suporterii. Nu ne apucăm să vindem jucători dacă nu ne consultăm și cu fanii. Avem un reprezantant al lor în Adunarea Generală, iar părerile lui sunt ascultate”, a declarat Costel Lazăr pentru gsp.ro.

250.000 de euro este cota de piață a lui Țicu, potrivit transfermarkt.com. Puștiul de 21 de ani poate evolua atât pe poziția de fundaș stânga, cât și pe cea de fundaș central.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!