ZERO minute, ZERO interes! Care este cel mai slab jucator de la FCSB dupa testele fizice facute de Neubert + Jucatorul care l-a impresionat pe neamt

ZERO minute, ZERO interes! Care este cel mai slab jucator de la FCSB dupa testele fizice facute de Neubert + Jucatorul care l-a impresionat pe neamt

FCSB a profitat de pauza competitionala pentru a pregati jucatorii mai bine, dar si pentru a le face teste fizice astfel incat sa verifice forma in care acestia se afla. 

Toni Petrea si Thomas Neubert nu au luat pauza in perioada de intrerupere a campionatului odata cu meciurile internationale. Staff-ul tehnic al FCSB-ului a tinut sesiuni de antrenament si teste fizice pentru a pregati cat mai bine noul sezon, in special din punct de vedere fizic. 

In urma testelor fizice, rezultatele in cazul unora dintre jucatori au surprins cu adevarat. Unul dintre cei mai buni oameni de la pregatire a fost capitanul Tanase, cel care desi nu a fost convocat la nationala, a continuat sa se pregateasca cu seriozitate, iar asta a reprezentat o adevarata surpriza pentru Neubert, anunta Gazeta Sporturilor. 

De cealalta parte, la capatul opus lui Tanase se afla Adrian Petre, cel care nu a bifat niciun minut de joc de la startul sezonului. Atacantul adus in iarna de la Esbjerg ar fi cel mai slab de la sesiunile de pregatire ale lui Petrea si Neubert, iar cifrele sale au fost ingrijoratoare. 

Daca in trecut era printre primii la capitolul pregatire fizica, lipsa minutelor, dar si atitudinea patronului fata de el au dus la o scadere vizibila pentru Petre, care incearca sa isi obtina un bilet de iesire de la FCSB, acolo unde e constient ca nu va mai juca. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal în Bușteni: ambulanţa venită la un copil rănit, atacată de turişti deranjaţi de zgomot
BRAT

Modifică setările cookies