"De mult nu au mai avut o asa perioada! Vom avea probleme!" FCSB, spaima Ligii 1! Ce schimbare s-a produs la echipa ros-albastrilor

"De mult nu au mai avut o asa perioada! Vom avea probleme!" FCSB, spaima Ligii 1! Ce schimbare s-a produs la echipa ros-albastrilor

Ioan Andone spera ca FC Voluntari sa o impiedice pe FCSB in etapa a 3-a din Liga 1.

Ioan Andone a declarat ca este destul de vizibila forma buna prin care trece FCSB in ultima vreme. Acesta considera  ca ros-albastrii nu au mai avut de mult o perioada atat de buna in care sa reuseasca sa inscrie si foarte multe goluri. Presedintele celor de la Voluntari precizeaza si faptul ca venirea lui Thomas Neubert a dat deja roade:

"Steaua joaca foarte bine, ajunge cu foarte mare lejeritate in fata portii. Si Tanase e in forma acum... Steaua de mult nu a mai avut o perioada de-asta de meciuri consecutive foarte bune, sa isi creeze ocazii de gol si sa inscrie foarte multe goluri...Vom avea probleme. Sper sa putem sa-i blocam, sambata, si sa facem un rezultat bun.

E important un preparator fizic, sa te pregateasca bine, sa ai un nivel... calitate a existat la Steaua. Dar conteaza foarte mult un preparator fizic”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Andone spune ca FC Voluntari va face tot ce-i sta in putinta pentru a castigat meciul din weekend contra celor de la FCSB:

”Noi speram. Si noi suntem neinvinsi, avem patru puncte, dar cautam sa mai completam lotul, pentru ca ne-au plecat jucatori.... inca nu suntem la capacitate maxima, dar vom incerca sa facem tot ce se poate ca sa castigam”, a incheiat Andone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacţii după experimentul Universităţii Bucureşti care ar fi ar fi arătat că SARS COV 2 rezistă pe pâinea neambalată
BRAT