VIDEO EXCLUSIV „Ei l-au stricat! E cea mai slabă echipă din România!” Motivul din spatele formei slabe a lui Octavian Popescu 

UTA Arad și FCSB s-au întâlnit în prima rundă a grupelor Cupei României, scor 2-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 16:19
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 16:20

Meciul s-a încheiat cum nu se putea mai rău pentru roș-albaștri, care au avut trei fotbaliști eliminați în decurs de 10 minute de către arbitrul Cojocaru. Scorul a fost deschis de UTA, prin Pop, în minutul 8, însă Radunovic a egalat din penalty, în minutul 22. 

În startul reprizei secunde, Radaslavescu și-a dus echipa în avantaj cu un gol superb, însă din minutul 83, situația a scăpat de sub control. Bouhenna a văzut al doilea galben în mai puțin de un minut și a fost eliminat, iar apoi colegii Radunovic și Octavian Popescu „i-au urmat exemplul” în minutul 1, respectiv 4 de prelungiri ale meciului. În al șaselea minut de prelungiri, Postolachi i-a adus UTA-ei un punct. 

Octavian Popescu, apărat de Dumitru Dragomir 

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre meciul de miercuri seară, punctând că Octavian Popescu a fost eliminat pe nedrept. Totodată, Dragomir a vorbit și despre forma slabă pe care o traversează tânărul jucător al vicecampioanei României, spunând că Popescu nu ar trebui scos din echipă. 

„Cojocaru a pierdut meciul din mâna și a greșit. Cel puțin, pe Octavian Popescu l-a dat degeaba afară. Dar așa e la fotbal, se mai greșește. 

Steaua (n.r. FCSB) nu s-a comportat rău cu atâția tineri ieri. Eu, dacă aș fi acolo, nu l-aș scoate deloc din echipă pe Octavian Popescu și l-aș pune să joace numai în partea stângă. Antrenorii l-au stricat, ca să-i facă loc lui Coman titular și altora. L-au abramburit.

Steaua ca echipă e slabă, ca individualități este cea mai slabă din România. Din punct de vedere tactic, Octavian Poepscu joacă în partea stânga, strânge bine, nu lasă fundașul să centreze, driblează. Dacă îl schimba și aseară... chiar că era de râs”, a declarat Dumitru Dragomir la PRO Arena. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies