Gigi Becali FCSB FCSB - Silkeborg Octavian Popescu Superliga

Gigi Becali a găsit explicația pentru forma slabă a lui Octavian Popescu: „Cum să facă față?!”

Gigi Becali este nemulțumit de prestațiile lui Octavian Popescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 08:30
Data actualizarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 08:30

În runda a patra din grupele UEFA Conference League, FCSB a înregistrat o nouă înfrângere rușinoasă în fața lui Silkeborg, 0-5. Chiar dacă Nicolae Dică (42 ani) și Gigi Becali (64 ani) au anunțat că vor aborda meciul de pe Arena Națională cu titularii, aceștia au tras la indigo rezultatul din Danemarca, cu o săptămână în urmă. 

Gigi Becali, nemulțimit de Tavi Popescu: „Tu vrei să joci fotbal când alergi 4 kilometri?”

Trimis din primul minut în teren de Nicolae Dică, Octavian Popescu (19 ani) a prins doar 45 de minute contra lui Silkeborg. La pauză, în locul acestuia, a intrat David Miculescu (21 ani), care a reușit să marcheze, dar arbitrul nu a văzut că fundașul danez a scos mingea din poartă. Însă Gigi Becali a găsit explicația pentru jocul slab al decarului său. Omul de afaceri este nemulțumit de distanța parcursă de Octavian Popescu și îl dă exemplu pe Andrea Compagno (26 ani), care aleargă câte 13 km în fiecare partidă. 

„Păi, cât a alergat Compagno? 13 km, bravo lui! Dar cât a alergat Coman? 8, nu zic, vreau să zic aşa. Păi, cât a alergat, ăsta, Tavi Popescu? Tavi Popescu a alergat 8 kilometri. Păi, ăla (n.r.- Compagno) merge 13 kilometri, iar ăla 8. Cât a alergat Tavi Popescu cât a jucat? Păi, 4, mă. Tu vrei să joci fotbal când alergi 4 kilometri?

Păi, dacă tu trebuie să fii în mişcare în continuu ca să primeşti mingea, că am văzut distanţă între un jucător purtător de balon, ca să vorbesc şi eu în termenii voştri. Deci, purtătorul de balon era mingea la el şi ăilalţi la distanţă, la 25 de metri. Nu zic că sunt specialist acuma, zic acum după intuiţia mea. Dar, când e purtătorul de balon, trebuie să fie 4-5 în jurul lui: unul la 5 metri, unul la 7 metri, altul la 15 metri, ca să aibă poziţie de gol.

Iar ăilalţi când a dat drumul la minge să aibă altă poziţie. Nu ştiu, zic şi eu aşa, după intuiţie, nu după ştiinţă. Păi, dacă tu nu te mişti pe teren şi vine ăla în faţa ta, tu nu poţi să primeşti mingea, dacă stă ăla în faţa ta.

Stai să îţi spun ceva. Nu îl laud pe Compagono ce a jucat ieri. Şi nu îl laud pe Compagno că e mare fotbalist. Dar dacă omul aleargă 13 kilometri, trebuie să îl laud. Omul vrea! Dar el atât poate, nu e Maradona. Dar dacă alergi 13 kilometri o să ai şi realizări, că vine Domnul şi vede munca ta şi pune el mâna şi dă golul.

Dar dacă el aleargă cu 5 kilometri mai puţin decât Compagno, cum să facă faţă?”, a declarat Gigi Becali pentru Prima Sport

VIDEO Rezumat FCSB - Silkeborg 5-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!