„E semn de unitate!” Prima reacție după întâlnirea de urgență care a avut loc în „Ștefan cel Mare”

Dinamo traversează o perioadă extrem de delicată. „Câinii” ocupă penultimul loc în clasament, iar Rednic a pierdut complet vestiarul.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 12:47
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 13:25

În încercarea de a calma spiritele, oficialii lui Dinamo au convocat, miercuri, o întrunire de urgență, în care s-a discutat despre viitorul clubului.

„Decizia a fost să strângem rândurile, să ne comportăm ca o echipă și să facem tot ce ține de noi pentru ca Dinamo să revină acolo unde îi e locul. Susținere totală pentru Rednic, suntem consecvenți”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit gsp.ro, după întâlnirea de miercuri.

Florin Prunea laudă gestul dinamoviștilor de a se întâlni și de a discuta problemele de la club și spune că acest lucru dă dovadă de unitate.

„Eu cred că acestă discuție trebuia să aibă loc mai devreme. Cred că a fost o discuție constructivă, care a transmis unitate.

Antrenorul e cel mai apropiat de fucători, el trebuie să-și controleze vestiarul. În momentul în care lucrurile au degenerat, așa cum s-a întâmplat la Dinamo, trebuia să intervină conducerea.

Mureșan nu va interveni peste antrenor. Iese foarte rar și nu l-am văzut niciodată să ia decizii în defavoarea antrenorului”, a spus Florin Prunea la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Pentru Dinamo urmează duelul de pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, care se va disputa luni (13.12.2021), de la ora 20.30.

Modifică setările cookies