Fotbal intern

Un belgian trecut pe la Dinamo suferă pentru „câini”: „Mă întristez când mă uit la clasament”

Un fost dinamovist, discurs emoționant la 18 de la momentul despărțirii de fotbalul românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 18:36
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 19:02

Gregory Delwarte (44 de ani) a fost portarul lui Dinamo în sezonul 2003-2004 și își aduce aminte cu nostalgie de timpul petrecut alături de gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Delwarte a fost coleg la Dinamo cu fotbaliști precum Niculescu, Dănciulescu, Petre, Zicu, Marica sau Dan Alexa.

„Din nefericire, nu mai am nicio legătură cu jucatorii din perioada aceea, dar aproape în fiecare săptămână urmaresc rezultatele lui Dinamo si mă întristez când mă uit laclasament.

Domnul Andone a fost un antrenor foarte bun și o persoană deosebită. Nu l-am văzut zâmbind foarte des, dar am apreciat să lucrez cu el și cu antrenorul de portari din perioada aceea, am fost integrat imediat în echipă. N-am avut nicio problemă, m-am înțeles foarte bine cu portarii.

Vlad Munteanu, „traducătorul” personal al lui Delwarte

Vlad Munteanu a fost traducătorul meu personal și îi mulțumesc și acum. Nu voi uita niciodată timpul petrecut la Dinamo. Câine până la moarte!

În România aveam același salariu pe care îl aveam și în Belgia. Mi-a placut enorm Bucureștiul, din păcate n-am avut timp să vizitez totul. Fotbalul era pe primul plan”, a spus Gregory Delwarte, fost portar Dinamo, potrivit gsp.ro.

Gregory Delwarte s-a despărțit de Dinamo în iarna lui 2003, îar în locul său în „Groapă” a fost adus Gaev. Zece meciuri a prins goalkeeperul în tricoul „câinilor”.

Modifică setările cookies