Liga 1

"Eu am câștigat un punct în deplasare!" Patronul FCSB, săgeți către Laurențiu Reghecampf

UTA și FCSB au remizat, 1-1.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 08:49
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 08:53

Bucureștenii au reușit să smulgă un punct pe finalul meciului, mai exact în minutul 90, datorită unui gol marcat de Ianis Stoica, cu largul concurs avut de Iacob, portarul celor de la UTA. Totuși, Gigi Becali s-a declarat mulțumit de rezultat și nu a ezitat să-l înțepe pe Laurențiu Reghecampf și echipa sa, învinși de Botoșani pe teren propriu cu doar câteva ore mai devreme.

"Pe Pământ, viața e un fel de dragoste, de bună dispoziție, că doar nu mă stresez de la fotbal. Cine nu joacă bine, îl schimb. Încerc să refac ce s-a stricat. Cum adică, ce să vorbească Todoran? Omul antrenează, el a făcut echipa de start. Mă distrez și cu voi.

  • Eu am câștigat un punct în deplasare! Patronul FCSB, săgeți către Laurențiu Reghecampf

Eu am câștigat un punct în deplasare. A mai fost o echipă care a pierdut acasă. De ce nu vorbiți de ea și de ce nu lăudați echipa care a câștigat un punct în deplasare. Nu îl mai chemați pe Todoran dacă nu îl luați în serios! Dacă e obligat prin contract, lăsați-l să vorbească. A antrenat omul echipa, e munca lui. De ce îl jigniți pe om?", a declarat Gigi Becali la finalul partidei cu UTA Arad.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies