„Dacă ia campionatul, asta voi face!” Becali a anunțat ce se întâmplă cu Iordănescu dacă reușește să ia titlul cu FCSB

Gigi Becali a oferit declarații explozive după remiza FCSB-ului cu FC Voluntari, 0-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 16:27
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 16:50

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport" de la PRO X, Gigi Becali a vorbit despre situația de la club și despre promisiunea făcută lui Edi Iordănescu, aceea de a nu se băga peste ceea ce se întâmplă la echipă în perioada în care el este antrenor. 

„Nu se mai poate la mine, până în vară, atât. Se încheie contractul, până în vară se poate ca la nebuni, face cine vrea, ce vrea. De la vară nu se mai poate, se face cum este normal, omul care dă banii să comande muzica și să se asculte pe banii lui sau cine face, să își asume. Să dea banii înapoi din salariu dacă nu își atinge obiectivul. Ăsta e obiectivul la o echipă, CFR, Craiova și FCSB, campionatul. Nu îl iei, nu iei 25 000 sau 30 000, ai doar 5 000 pe lună.  

Dacă ia Iordănescu campionatul, jos pălăria, îi prelungesc și contractul, stau acasă, nici nu mai vorbesc cu voi, îi dau și primă dublă. O să zic: 'Eu sunt nebunul cu adevărat, voi sunteți cei normali'. Îi fac după aia contract pe cât vrea el: 'Pe cât vrei, mă? Cinci ani? Șapte ani, stai cât vrei'. 

Dacă îl ia, asta vreau. Discutăm în vară, să se demonstreze că cine dă banii trebuie să stea cuminte, la treaba lui. Dacă Edi are rezultate îi zic: 'Stai pe viață la FCSB, fă ce vrei tu, nici nu vreau să văd echipa decât când începe meciul'. Dacă nu îl va lua, înseamnă că sunteți nebuni și eu ăla normalul”, a spus Gigi Becali la PRO X

Gigi Becali: „Mă bate gândul să renunț!”
 

Întrebat despre situația lui Mirel Rădoi de la națională, după ce a anunțat că pleacă, Becali a spus că nu îl interesează, iar apoi a deschis subiectul legat de o posibilă retragere a sa din fotbal. 

"Nu știu, nu mă interesează. Dacă vreau să termin și cu FCSB, ce să mă intereseze de națională? Nu mă interesează fotbalul, nu pot să fac o activitate unde dau bani și comandă altul. Nu mai fac activitatea. Ori o fac și decid eu, ori mă las", a explicat acesta.

CITESTE SI
Modifică setările cookies