„Câtă minte să ai?!” Becali, necruțător după meciul cu FC Voluntari! Ce l-a enervat

FCSB a remizat pe terenul lui FC Voluntari, 0-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 13:24
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 13:26

Roș-albaștrii au pus capăt seriei de șapte victorii consecutive după remiza de pe arena 'Anghel Iordănescu'. Într-un meci lipsit de goluri, FCSB-ul a reclamat un penalty neacordat în minutul 12, când Constantin Budescu a căzut în careu după un duel cu Cristi Costin. 

Arbitrul George Găman a lăsat jocul să continue, spre nemulțumirea oficialilor vicecampioanei României, care la finalul partidei au reclamat acest lucru. 

Gigi Becali, acuzații la adresa CCA 

Nici Gigi Becali nu s-a putut abține, iar în momentul în care a fost întrebat despre declarația lui Iordănescu de la finalul meciului, când a spus că echipa sa ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri, patronul s-a dezlănțuit

Finanțatorul echipei a acuzat CCA pentru delegarea făcută, punctând că nu înțelege cum George Găman, fratele lui Valerică Găman, jucătorul Universității Craiova, a fost delegat la un meci al rivalei directe.

„Nu are dreptate? Dacă ai 11 metri clar și nu îl dă. Nu vreau să mai vorbesc, dar câtă minte să ai, ce planuri se urmăresc. E clar aici. Ce să caute Găman, el îl are pe fratele lui la Universitatea Craiova. Cum ar fi să îl punem pe fratele lui Vlad să arbitreze?

Nu are rost să mai vorbim, asta este, în România așa se face”, a spus Gigi Becali la PRO X. 

Universitatea Craiova a jucat cu Farul înainte de meciul FCSB-ului, însă a pierdut, 0-1. În urma rezultatelor din etapa cu numărul 15, FCSB se află la trei puncte distanță de olteni, cu 31 de puncte obținute. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies