Becali a făcut anunțul momentului: „Vreau să termin și cu FCSB! Dai milioane de euro și vine altul și hotărăște el?”

Gigi Becali este extrem nemulțumit de echipa sa în acest sezon. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 15:42
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 15:44

Deși FCSB-ul are o serie de șapte victorii consecutive și o remiză, Gigi Becali nu este deloc mulțumit. Principala problemă, în ochii patronului, o reprezintă jocul echipei, care nu exprimă nimic, iar pentru asta a ținut să îi taxeze și pe fotbaliștii săi, pe care îi plătește cu zeci de mii de euro, dar și pe antrenor. 

Finanțatorul nu concepe ideea de a investi sume importante de bani în fotbal, iar deciziile să nu fie luate de el, în ciuda clauzelor din contractul lui Edward Iordănescu. Becali a anunțat chiar că se gândește să renunțe la fotbal dacă nu se schimbă ceva. 

Gigi Becali: „Mă bate gândul să renunț!”

Întrebat despre situația lui Mirel Rădoi de la națională, după ce a anunțat că pleacă, Becali a spus că nu îl interesează, iar apoi a deschis subiectul legat de o posibilă retragere a sa din fotbal. 

„Nu știu, nu mă interesează. Dacă vreau să termin și cu FCSB, ce să mă intereseze de națională? Nu mă interesează fotbalul, nu pot să fac o activitate unde dau bani și comandă altul. Nu mai fac activitatea. Ori o fac și decid eu, ori mă las. 

Nu am nicio ședință cu Edi Iordănescu, nici nu vorbesc cu el. Ce ședință? S-a discutat că vorbim luni să vedem despre ce e vorba.

Mă bate gândul să renunț, tu să dai milioane de euro și vine altul și hotărăște el. Unde ați pomenit? Voi sunteți toți nebuni, nu eu. M-am luat după voi, care sunteți nebuni, m-am făcut și eu nebun ca voi. Nu se mai poate la mine, până în vară, atât. Se încheie contractul, până în vară se poate ca la nebuni, de la vară nu se mai poate, omul care dă banii să și comande sau cine face, să își asume. Să dea banii înapoi din salariu dacă nu își atinge obiectivul. Ăsta e obiectivul”, a spus Gigi Becali la PRO X. 

Modifică setările cookies