Liga 1

„Ce treabă avem noi cu masa credală?” Datoria de un milion de euro de care Dinamo nu scapă nici după insolvență

Dinamo n-a scăpat de „celebra” datorie de un milion de euro către Vasile Șiman nici după intrarea în insolvență.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 09:35
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 09:44

Ionuț Șerban (26 de ani) s-a despărțit de Dinamo în această vară, după opt ani petrecuți în curtea „câinilor”. 

Șerban fusese adus la Dinamo de la Sportul Studențesc, în 2013, iar dinamoviștii ar fi trebuit să-i plătească lui  Vasile Șiman, potrivit contractului, un milion de euro în momentul în care îl dau afară sau îl vor vinde pe jucător.

Dinamoviștii sperau ca odată cu intrarea în insolvență să scape de o mare parte din datoria către Șiman și să trebuiască să-i plătească acestuia doar 20% din suma datorată. Totuși, fostul patron al Sportului Studențesc nu s-a înscris la masa credală și spune că în privința contractului lui Șerban nu s-a schimbat nimic după intrarea lui Dinamo în insolvență, motiv pentru care se așteaptă să primească toți banii de la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

„Ce treabă avem noi cu masa credală? De ce trebuia să fim acolo? E vorba despre o datorie apărută după data de 28 iunie, când a intrat Dinamo în insolvență.

Cei de la Dinamo nu pot șterge datoria. Păi, ce, ei sunt în măsură să șteargă datorii? Ce sunt ei, instanță, să șteargă sau să nu șteargă? Nu șterge nimeni nimic. Pur și simplu, se poate să nu cazi de acord. Nu trebuie să fie așa cum spun eu sau așa cum spun ei. Deocamdată n-am făcut niciun demers. Vom discuta cu ei, la un moment dat, și vedem. Nu e grabă, Dinamo are alte priorități acum”, a spus Vasile Șiman, potrivit gsp.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies