Ionuţ Şerban are nevoie urgentă de sânge: "Apel umanitar!"

Ionut Serban Dinamo Bucuresti donare de sange Fotbal intern Ionut Serban
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 13:18
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 13:17

Fostului dinamovist i s-a făcut rău inexplicabil şi a ajuns de urgenţă la spital.

În urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuț Șerban (28 de ani), fostul jucător al lui Dinamo a fost dus la spitalul din Ploieşti, iar apoi transferat la Institutul Clinic Fundeni din București pentru investigații amănunțite. Situația este gravă, iar familia și cei apropiați încearcă să mobilizeze comunitatea pentru a-l ajuta pe Ionuţ în această luptă.

Ionuţ Şerban are nevoie urgentă de donare de sânge, în special de grupa B(3) cu Rh negativ. Cei care sunt eligibili și doresc să ofere sprijin sunt rugați să se prezinte cât mai curând la Centrul de Transfuzie Sanguină din Ploieşti și să menționeze că donează pentru Ionuţ Şerban, la Institutul Clinic Fundeni, în secția de Hematologie 1, sub îndrumarea dr. Barbu Sânziana.

Apel umanitar pentru Ionuţ Şerban

"Apel umanitar,

Fostul jucător de prim-eşalon, ploieşteanul Ionuţ Şerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor. Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuţ, tatăl unei fetiţe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la Bucureşti, pentru investigaţii amănunţite.

Ionuţ are nevoie urgentă de donare de sânge doar grupa B(3) cu Rh negativ.

Cei care au grupa sanguină respectivă şi pot şi vor să ajute sunt rugaţi să se prezinte de urgenţă, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti, şi să anunţe că au B(3) NEGATIV. La donare vor avea prioritate.

De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută menţiunea: „Şerban Ionuţ Daniel – Fundeni – Secţia Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana”. se arată în comunicatul postat de pagina oficială a Petrolului de facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!