Gigi Becali csa steaua FCSB Liga 1

„Burleanu aplică legea!” Reacția lui Gigi Becali după anunțul făcut privind situația CSA

Gigi Becali (63 de ani) exultă după ultima decizi a FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 23:48
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 23:57

După demersurile repetate venite din partea reprezentanților CSA Steaua în încercarea de a obține acceptul de a putea promova în prima ligă din România, FRF a făcut un anunț public prin care a subliniat faptul că trupa lui Oprița nu are drept de promovare în Liga 1.

Becali, patronul FCSB, susține că FRF nu face nimic altceva decât să respecte legea și subliniază faptul că CSA  nu va avea drept de promovare nici în sezonul viitor.

„Nici la anul, CSA nu o să aibă drept de promovare. Ascultați la mine ce vă zic. Ăia de la CSA nu vor putea să dea echipa nimănui, că nu o să poată să facă licitație, iar pentru un astfel de lucru îți trebuie licitație.

Îl felicit pe Burleanu că se ține tare pe poziții, iar omul aplică legea cu ăștia de la CSA. Burleanu știe că nu te poți juca cu legea, iar Talpan tot o forțează el cu promovarea. Lasă, mă, oamenii, nu le mai băga aiurea lucruri în cap, că nu pot promova. Tot acest circ este făcut de ani de zile din cauza lui Talpan”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Comunicatul transmis de FRF

Pe 14 martie 2022, FRF a emis un comunicat oficial în care prefața duelurile din playoff-ul Ligii secunde, iar prin intermediul acestuia a ținut să precizeze clar că CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1.

„Cu CSA Steaua fără drept de promovare, locul acesteia în cazul în care se va clasa pe o poziție de promovare directă (primele două locuri) sau de baraj (locurile 3-4) va fi luat de următoarea echipă clasată cu drept de promovare”, este o parte din comunicatul oficial emis de FRF.

Modifică setările cookies