FCSB Andrei Vlad Helmut Duckadam Helmuth Duckadam Mihai Stoica Liga 1

„Unde e susținerea lui Mihai Stoica acum?” Managerul general al FCSB-ului, mustrat că nu apără un jucător pus pe bară de Becali 

O glorie roș-albastră îi amintește un episod din trecut lui Mihai Stoica. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 22:51
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 22:59

După greșeala fatală din runda 29 din campionatul regulat, în meciul cu FC Argeș, 0-1, Andrei Vlad (22 ani) a fost scos de Gigi Becali (63 ani) din poarta FCSB-ului. Iar în locul acestuia, Toni Petrea a mizat pe Ștefan Târnovanu (21 ani). 

Alegerea antrenorului roș-albaștrilor a fost inspirată. Tânărul portar nu a încasat niciun gol în cele două partide, cu FC Voluntari, 1-0, și Farul Constanța, 2-0, și a avut câteva parade care au salvat-o pe FCSB. Dar, cu toate acestea, Helmut Duckadam (62 ani) este de părere că Andrei Vlad a fost pedepsit mult prea drastic, atunci când a fost lăsat în afara lotului de către Toni Petrea. 

Duckadam: „Când greșea, mi-a sărit în cap Mihai Stoica”

„Ce se întâmplă cu Vlad, nu e ok. Când greșea, am spus că ar trebui să fie trecut pe bancă o etapă-două, să se liniștească, mi-a sărit în cap Mihai Stoica.

Unde e susținerea lui Mihai Stoica acum?

Ambii sunt apropiați ca vârstă, ambii talentați, dar cu un plus pentru Târnovanu la psihic. A zis antrenorul lui de la Iași că pe el nu-l afectează greșelile. Târnovanu a antrenat la echipa a doua a FCSB-ului, asta nu l-a afectat. A venit acum, a apărat excelent”, a declarat Helmut Duckadam la digisport. 

Replica lui Mihai Stoica pentru Duckadam, după ce fostul portar l-a numit pe Vlad arogant

„Părerea lui Dukadam mă interesează foarte tare. L-am auzit spunând despre Andrei Vlad că e arogant. Andrei Vlad poate pare arogant prin mimica feței, dar e unul dintre cei mai cuminți și umili fotbaliști cu care am lucrat vreodată. 

Andrei Vlad, cu o oră înainte de a începe antrenamentele, e în sală. Și nu zâmbește o dată! Nu merge în sală ca să bea câte o gură de apă și să se joace tech ball, merge în sală ca să se antreneze. După ce se termină antrenamentul, se duce și stă o oră în sală. Este un om care trece și salută și o persoană necunoscută de pe hol. 

E un copil cu o educație cum rar am întâlnit. Să-l spui că e arogant înseamnă că nu-l cunoști deloc. Dacă vorbești cu el, Andrei Vlad e definiția smerenei, a omului sfios. Se îmbujorează când vorbești cu el. Nu ai cum să spui despre el că e un om arogant, fiindcă nu e un om arogant. E un băiat de prea mare bun simț. Poate pentru că faptul că are prea mult bun simț i-a cauzat în dese rânduri. Mi-ar plăcea să fie mai nesimțit”, a afirmat Mihai Stoica, în urmă cu 7 luni, într-un live publicat pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului.

Modifică setările cookies