Liga 1

„Atmosferă cam sumbră, Bacovia...” Mihai Iosif, reacție în stilul caracteristic: „Mi-a intrat puțin glonțul, dar am pus leucoplast!”

Dinamo și Rapid au încheiat la egalitate derby-ul etapei cu numărul 13 din Liga 1, 1-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 23:29
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 23:44

Gabriel Torje a deschis scorul în Ștefan cel Mare, cu o super-execuție de la marginea careului, însă Carnat a egalat pentru giuleșteni în primul minut de prelungiri, aducând astfel un punct important pentru Rapid, care a urcat pe poziția a șasea în clasament. 

Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului despre prestația echipei sale, iar în momentul în care a fost întrebat dacă 'i-a trecut glonțul pe la cap' după meciul cu CFR, câștigat cu 2-0, a avut un răspuns în stilul caracteristic. 

„Mi-a intrat puțin glonțul, dar am pus imediat un leucoplast!”

„A fost dramatism, în sensul că am egalat spre sfârșit, altă dată am fost egalați pe sfârșit. Cred că a fost un rezultat corect.

Mi-a intrat glonțul puțin aici, dar am pus imediat un leucoplast și l-am reparat. Echipa nu a intrat relaxată, pur și simplu nu a fost să fie în prima repriză. Două goluri foarte frumoase, felicit ambii jucători, dar și echipa. 

Au fost niște oameni în tribune, în etapa următoare nu va mai fi nimeni, o atmosferă cam sumbră, Bacovia..

A fost un derby de tradiție, Dinamo are un antrenor foarte experimentat, foarte bun. L-am salutat pe domnul Rednic și i-am urat numai bine, aceleași lucruri mi le-a urat și el.

Nu aș vrea să fim noi supraevaluați, noi suntem realiști. Știm ce putem, cum suntem și sper să avem rezultate cât mai bune în următoarele meciuri. 

Meciul trecut din Cupa României ne-a costat patru jucători lipsă pe o perioadă lungă, trebuie să fim atenți, când sunt mulți absenți mi-e greu să improvizez mereu”, a spus Mihai Iosif la finalul meciului. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies