Dat afară de la FCSB după ce a fost prins cu femei, jucătorul a ajuns acum să joace în liga secundă

FCSB Gigi Becali Jugurtha Hamroun Fotbal extern Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 09:03
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 09:10

Impresiona în Liga 1 în urmă cu câțiva ani, însă acum a ajuns să evolueze într-o ligă inferioară.

Jugurtha Hamroun (32 de ani) era transferat la FCSB în vara lui 2015, de la Oțelul Galați, și a rezistat doi ani la clubul patronat de Gigi Becali.

Mijlocașul a avut un start excelent la FCSB, însă a plecat cu scandal de la „roș-albaștri” după ce a prins cu o fată în cantonamentul echipei înainte de meciul din preliminariile Champions League, cu Sparta Praga.

  • Jugurtha Hamroun

După respectivul incident, Hamroun a fost împrumutat la Al-Sadd, acolo unde a fost coleg cu Xavi Hernandez, actualul antrenor al Barcelonei.

În prezent, Jugurtha Hamroun evoluează în Qatar, la Al-Markhiya, în eșalonul secund.

Ce spunea Gigi Becali după gafa lui Hamroun

„Ce a făcut Hamroun nu s-a întâmplat niciodată. O asemenea sfidare și obrăznicie. Nu a vrut să se ducă în cantonament, i-am spus lui MM să-i arate contractul, doar atâta. I-am spus să facă ce vrea. Nu ne jucăm aici!

Trebuie să respecte contractul! Hamroun a adus o gagică în cantonament. Ce ar fi dacă ar aduce toți jucătorii gagici în camere? A băgat-o pe geam, nu știu. El pleacă când vrea, ia gagici când vrea, am avut tot felul de jucători, dar ca ăsta...

Va sta manechin în tribună! Pe ăsta îl ţin până îl distrug. Ştiţi ce a făcut după ce l-am descoperit în cameră cu fata aia? A început să plângă, să nu afle tatăl lui”, a spus Gigi Becali, în 2016.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!