Gigi Becali FCSB Gheorghe Mustata Superliga

Ce va primi, de fapt, Gheorghe Mustață dacă va cumpăra clubul lui Gigi Becali. Patronul a făcut anunțul

Suporterii sunt nemulțumiți de felul în care Gigi Becali conduce FCSB-ul, motiv pentru care sunt gata să cumpere clubul.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 23:39
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 23:42

Gheorghe Mustață, liderul galeriei suporterilor „roș-albaștri”, susține că a găsit un sponsor și este gata să-i plătească lui Becali cele zece milioane pe care le cere, pentru a prelua clubul.

Becali susține acum că discuția cu Mustață a fost mai mult în glumă, însă nu abandonează ideea de a vinde clubul pentru 10 milioane. În schimbul acestei sume de bani, viitorul patron ar urma să primească numele, locul din Liga 1 și coeficientul UEFA.

„Dacă o iubiți, cupărați-o, mă. Eu sunt om de afaceri. Eu vreau bani. Și i-am spus că ajunge la 100 de milioane și mi-a zis că „stai așa nea Gigi, că pentru mine...” și după aceea i-am zis: „bine, mă ți-o las la 10 milioane”, dar în glumă... că dacă vorbim de afaceri...

Am făcut o socoteală... strânge maxim 30.000 de euro. Dinamo a strâns pentru că sunt oameni de afaceri. Sunt și la FCSB, dar nu e nici unul la cârmă.

Eu am făcut o socoteală.. să vină oricine cu 10 milioane. Îi dau societatea fără jucători și fără academie. Doar numele și locul din Liga 1, coeficientul UEFA”, a spsu Gigi Becali la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!