FOTO ȘI VIDEO Walking in the rain! Cum a fost surprins Leo Strizu cu o oră înainte de startul meciului cu Hermannstadt 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 22:02
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 22:06

FCSB s-a duelat cu Hermannstadt în etapa cu numărul 22 din Superliga României. 

Roș-albaștrii s-au deplasat la Sibiu pentru primul meci oficial din acest an, alături de antrenorul în acte, Leo Strizu, dar și de cel care pregătește echipa, Mihai Pintilii. Deși nu a fost luat în cantonamentul din Antalya și s-a scris că ar putea pleca din postura de antrenor principal, Leo Strizu s-a deplasat alături de echipă. 

Cu toate astea, cu mai puțin de o oră înainte de startul meciului antrenorul din acte a fost surprins în afara stadionului din Sibiu, plimbându-se și făcând poze cu oamenii care mergeau spre meci.

Pintilii, mesaj pentru Burchel: „Să trimită poliția să mă aresteze! Nu am nicio problemă”

„Nu m-au deranjat deloc discuțiile. Tam-tam-ul nu își are rostul. Chiar nu vreau să comentez, să îl lăsăm pe domnul Burchel să își facă investigația, să mă caute, să trimită și poliția să mă aresteze, nu am nicio problemă.

Dumnealui știe că am început cursul pentru carnetul de antrenor, nu știu de ce tot insistă. Nu pot să antrenez, așa, să mă dea afară din țară sau să mă aresteze. Ce pot să fac eu. Sincer, nu știu ce să răspund”, a spus Mihai Pintilii înainte de meciul cu Hermannstadt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!