FCSB Luchian Burchel mihai pintilii Superliga Superliga Mihai Pintilii

Pintilii, mesaj pentru Burchel: „Să trimită poliția să mă aresteze! Nu am nicio problemă”

Regulamentul nu-i permite FCSB-ului să-l ”instaleze” pe Mihai Pintilii (38 de ani) în funcția de antrenor principal, din cauza faptului că acesta nu deține licența PRO.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 20:45
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 20:44

Chiar și așa, Mihai Pintilii a condus echipa în cantonamentul din Antalya și va sta pe banca tehnică a FCSB-ului în meciul cu Hermannstadt din etapa cu numărul 22 din Superligă.

Pintilii, mesaj pentru Burchel: „Să trimită poliția să mă aresteze! Nu am nicio problemă”

Înainte de startul meciului de la Sibiu, Mihai Pintilii a vorbit despre șeful Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, evidențiind că nu l-au deranjat absolut deloc discuțiile acestuia.

„Nu m-au deranjat deloc discuțiile. Tam-tam-ul nu își are rostul. Chiar nu vreau să comentez, să îl lăsăm pe domnul Burchel să își facă investigația, să mă caute, să trimită și poliția să mă aresteze, nu am nicio problemă.

Dumnealui știe că am început cursul pentru carnetul de antrenor, nu știu de ce tot insistă. Nu pot să antrenez, așa, să mă dea afară din țară sau să mă aresteze. Ce pot să fac eu. Sincer, nu știu ce să răspund”, a spus Mihai Pintilii înainte de meciul cu Hermannstadt.

FC Hermannstadt - FCSB, LIVE TEXT pe www.sport.ro de la 20:45

FCSB a terminat 2022 pe locul 3 în campionat, cu 38 de puncte acumulate după 21 de etape, la 6 puncte în spatele CFR-ului și cu 7 puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța. Cele 6 victorii din ultimele 7 partide obținute de Mihai Pintilii (38 ani) au făcut ca clubul roș-albastru să reintre în lupta la titlu. 

În primul meci oficial din 2023, roș-albaștrii se vor deplasa la Sibiu, pentru a se înfrunta cu FC Hermannstadt, în runda a 22-a din campionat. Pe lângă adversarul difici, care a câștigat ultimele două runde cu Farul Constanța, 4-0, și CFR Cluj, 1-0, FCSB va trebui va trebui să gestioneze și atmosfera ostilă a unui stadion plin, meciul jucându-se cu „casa închisă”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!