GALERIE FOTO Premieră pentru Iuliana Demetrescu! Va fi la centru în Liga 1, la meciul Rapidului

iuliana demetrescu arbitru gaz metan Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 18:23
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 18:49

CCA a delegat-o pe Iulian Demetrescu la meciul Rapid - Gaz Metan Mediaș, care se joacă luni, de la ora 20:30, în runda a cincea din play-out-ul Ligii 1.

Iuliana Demetrescu (30 de ani), care va arbitra pentru prima dată în Liga 1 la un meci de fotbal masculin, va fi ajutată la cele două linii de colegele Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Claudiu Marcu.

Cine este Iuliana Demetrescu, arbitrul meciului Rapid - Gaz Metan

Iuliana Demetrescu, născută în Râmnicu Vâlcea, este considerată cea mai valoroasă femeie arbitru din România. Are ecuson FIFA și a fost promovată recent în categoria Elite.

Până acum, ea a arbitrat partide din Liga Campionilor sau din preliminariile Cupei Mondiale la fotbal feminin și este candidată la participarea la CM 2023, din Australia și Noua Zeelandă.

În ultimii ani, la nivelul fotbalului masculin, Iuliana Demetrescu a arbitrat constant în Liga 3 și Liga 2, iar la nivelul primului eșalon a fost rezervă la două partide: Sepsi - Gaz Metan 1-1 (martie 2021) și Gaz Metan - Academica Clinceni (octombrie 2021).

"Visam să ajung arbitru FIFA. Și am ajuns. În spate e însă foarte multă muncă.

Studiez echipele, jucătorii, încerc să-i identific pe jucătorii-problemă și îmi pun brigada la punct astfel încât să ducem meciul la bun sfârșit.

În general băieții sunt foarte respectuoși. La începutul carierei a fost mai greu, dar atunci când oamenii își dau seama că încerci să îți faci meseria cât mai bine, că muncești, atunci te respectă", spunea Iuliana Demetrescu, într-un interviu acordat pentru FRF, în iunie 2020.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!