VIDEO Adrian Mutu, pregătit pentru meciul după care Rapid rămâne matematic în Liga 1: "Trebuie să trecem acest test de maturitate"

Adrian Mutu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că partida cu Gaz Metan Mediaş este una de maturitate pentru formaţia sa, care trebuie să demonstreze că se poate concentra şi în faţa unui adversar mai slab cotat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 20:06
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 20:15

"Meciul cu Gaz Metan este unul de maturitate pentru noi ca echipă. Pentru că pe foaie suntem echipa favorită şi de aceea e imperativ să abordăm meciul cu maximă seriozitate. În afara faptului că jucăm pe Giuleşti şi trebuie să onorăm fanii, clubul şi tricoul pe care îl purtăm, avem nevoie şi de puncte în clasament.

Chiar dacă în momentul acesta pare un meci uşor, probabil acei copii de la Gaz Metan vor da totul pe teren pentru a ieşi în evidenţă în faţa unui public numeros şi a unei echipe ca Rapid. De aceea trebuie să trecem cu brio acest test de maturitate. Să arătăm că ne putem concentra, chiar dacă avem în faţă un adversar mai slab cotat", a declarat antrenorul.

"Şi să nu uităm că având cele trei puncte de mâine Rapid rămâne matematic în Liga I. Deci mai întâi trebuie să asigurăm această menţinere în Liga I, iar ce vine ulterior este un bonus pentru că suntem o echipă în formare, în construcţie. Pentru noi sezonul următor e foarte important, e centenarul clubului şi trebuie să ne ridicăm la pretenţiile fanilor", a adăugat Mutu.

Antonio Sefer va reveni la antrenamentele echipei cel mai probabil peste două săptămâni: "Sefer va sta probabil încă două săptămâni, nu vrem să-l forţăm. El a făcut o ruptură musculară în urma unei lovituri puternice... e foarte ciudat dacă mă întrebaţi pe mine. Vă daţi seama ce puternică a fost lovitura primită, iar el a mai continuat să joace după aceea încă 20-25 de minute. Ne pare rău pentru Toni, sperăm să se întoarcă repede. Eu cred ca în două săptămâni o să se antreneze din nou cu noi".

Rapid întâlneşte, luni, de la ora 20:30, pe Stadionul Giuleşti, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a cincea a playout-ului Ligii I.

Modifică setările cookies