Vivi Rachita denis harut FCSB Superliga

EXCLUSIV Vivi Răchită șterge pe jos cu unul dintre titularii FCSB-ului în acest start de sezon: „Așa ceva n-am mai văzut!”

Gigi Becali a anunțat după înfrângerea din Superliga, cu Rapid, scor 2-0, că renunță la serviciile a doi jucători: Denis Haruț și Răzvan Oaidă, ambii aduși de la FC Botoșani.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 10:13
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 10:18

Vivi Răchită a ținut să-l felicite pe Becali pentru decizie și a reiterat că Haruț nu este jucător de FCSB.

„Bine că a înțeles (n.r. - Gigi Becali) că Haruț nu este jucător de de Steaua (n.r. - FCSB). Așa jucător care joacă la alibi nu am văzut de când mă uit la fotbal.

Tu ai văzut vreodată vreun atac sau vreo alunecare a lui Haruț asupra adversarului? Tot timpul când vine adverasarul, Haruț se retrage”, a spus Vivi Răchită la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Iftime îi așteaptă pe Haruț și Oaidă înapoi la Botoșani

Dacă Gigi Becali îi cedează pe Haruț și Oaidă, Valeriu Iftime este pregătit să-i reprimească la Botoșani cu brațele deschise.

„Ei, da! Acum a zis? Nu cred. Îţi dai seama că i-as lua cu braţele deschise. Mihai (n.r. – Teja) hotărăşte, la momentul ăsta, noi cumva ne-am făcut lotul. Pe de altă parte, nu cred că domnul Becali va face gestul ăsta. E prea nervos, aseară nu i-a bătut nimeni decât Dugandzic.

Nu a fost niciun jucător care să ajungă la FCSB să continue forma şi să joace ce aşteptam de la ei. Eu nu cred, dar dacă Oaidă şi Haruţ sunt liberi, normal că aş vrea să îi iau. Vorbesc cu Mihai”, a spus Valeriu Iftime, pentru as.ro - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!