Petre Grigoras FCSB Superliga Liga 1

Petre Grigoraș a desființat defensiva FCSB-ului: „Nu a arătat nimic!” Ce spune despre Edjouma

FCSB a început prost noul sezon: un egal și o înfrângere în Superliga și o înfrângere Conference League, cu Saburtalo (scor 1-0).

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 09:00
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 09:05

Petre Grigoraș (57 de ani) consideră că defensiva este principala problemă la FCSB. Fostul antrenor al Farului și al lui Pandurii i-a desființat pe fundașii centrali ai lui Dică și a trimis „săgeți” către Edjouma, mijlocașul defensiv adus de la FC Botoșani.

Grigoraș: „FCSB joacă un fotbal fără sare și piper!”

„Începutul a fost extrem de modest pentru FCSB din toate punctele de vedere, chiar dacă avea cam aceiași jucători, exceptând linia de apărare, din păcate sub nivelul a ceea ce era înainte. Trei fundași centrali care n-au arătat nimic, un mijlocaș la închidere destul de rudimentar și cu o echipă de genul ăsta în care construcția era rapidă, una care punea bazele pe mai departe în jocul FCSB-ului, acum este una destul de haotică și hazardată.

Un joc static, fără intensitate, fără sare și piper. Ca joc, FCSB e cea mai mare dezamăgire la început de campionat și mă așteptam 100% să apară aceast schimbare. A fost acolo (n.r. Nicolae Dică), e ultimul care a calificat echipa în grupe europene și cunoaște și filozofia patronului, cunoaște și lotul”, a spus Petre Grigoraș, potrivit sptfm.ro.

FCSB primește vizita lui Saburtalo, joi, de la ora 20:30, în returul turului doi preliminar al Conference League. Meciul va putea fi urmărit LIVE la PRO TV, iar cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies