FCSB i-a găsit înlocuitor lui Florin Tănase! Numele fotbalistului care va evolua în atacul vicecampioanei

Florin Tănase (27 de ani) se pregătește de despărțirea de FCSB după meciul cu Saburtalo, după cum anunța patronul vicecampioanei la conferința de presă în care a fost anunțată sosirea lui Nicolae Dică.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 09:48
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 09:56

Gigi Becali încearcă să-i aducă un înlocuitor lui Tănase, din străinătate, însă până atunci, MM Stoica anuță că în locul căpitanului vor juca Tavi Popescu sau Ianis Stoica.

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Tănase

„E foarte diferită echipa de atunci (n.r. din primul mandat al lui Dică) faţă de cea de acum. La momentul acesta, fără Tănase, dacă într-adevăr se achită clauza şi pleacă, noi avem doi titulari de 19 ani, Octavian Popescu şi Ianis Stoica.

Indiscutabil (Ianis , dacă pleacă Tănase . Deci avem doi titulari de 19 ani, avem portar de 22 de ani sau 23, Andrei Vlad, avem Şut şi Cordea, 23, avem Coman, Olaru, 24, posibil să apară Pantea, de 18 ani... deci avem echipă tânără cu care, în mod normal, trebuie să avem răbdare.

Ok, pleacă jucători, pleacă jucători. Pleacă jucători pe bani mulţi, trăim, pentru că niciodată nu poţi să îţi doreşti să nu plece jucători, chiar dacă slăbeşti din puncte de vedere sportiv.

Ideea e ca tu să trăieşti, nu să trăieşti cu -25, -26, -30 de milioane. Aia nu e o reţetă, să pierzi bani în fiecare an, ideea e să câştigi bani dacă se poate”, a declarat MM Stoica la Orangesport.

  • 5.5 milioane de euro este cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate.
  • Florin Tănase evoluează încă din vara anului 2017 la FCSB, moment în care FC Viitorul l-a cedat pe 1.5 milioane de euro. 
  • Fotbalistul a bifat 227 de apariții în tricoul bucureștenilor, a marcat 83 de goluri și a pasat decisiv în 41 de situații.

FCSB primește vizita lui Saburtalo, joi, de la ora 20:30, în returul turului doi preliminar al Conference League. Meciul va putea fi urmărit LIVE la PRO TV, iar cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!