FCSB Elias Charalambous Superliga Vivi Rachita Superliga Vivi Răchită

Vivi Răchită 'intră prin alunecare' la Elias Charalambous: "Partidul Antrenorilor fără Personalitate"

FCSB a remizat la Ploiești cu Petrolul, scor 2-2.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 12:54
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 12:53

Roș-albaștrii au făcut sâmbătă seară deplasarea pe „Ilie Oană”, pentru confruntarea din a 14-a etapă din sezonul regulat al Superligii României cu Petrolul Ploiești.

Vivi Răchită 'intră prin alunecare' la Elias Charalambous: "Partidul Antrenorilor fără Personalitate"

Valeriu Răchită, fost internațional român, a vorbit la o zi după meci despre Elias Charalambous, antrenorul principal al roș-albaștrilor, despre care a spus că nu are personalitate.

„Steaua pe care o ştiu eu mergea să dea golul trei şi patru. Am spus de Charalambous că vorbeşte mult şi nu spune nimic, că este un politician. Eu l-aş sfătui să îşi înfiinţeze  Partidul Antrenorilor fără Personalitate.

Pentru că sunt mulţi şi majoritatea au fost pe la FCSB. El ar fi preşedintele. Dar gestul pe care l-am văzut în minutul 92, făcea din mână la Băluţă, că urma să îl schimbe cu Compagno. Iar Băluţă s-a aşezat pe iarbă.

A venit cu mentalitate de antrenor mic, de la o echipă mică. Aşa s-a comportat antrenorul”, a spus Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

Petrolul Ploiești - FCSB 2-2

Damjan Djokovic a deschis scorul în minutul trei al partidei, iar Alexandru Băluță a majorat diferența pentru gruparea roș-albastră în minutul 52 din partea secundă.

Pe final, „lupii galbeni” au dat lovitura. Jair a micșorat diferența în minutul 71, iar Gicu Grozav a fructificat o lovitură de pedeapsă în minutul 90+7 și a smuls un egal.

În urma rezultatului de egalitate, FCSB rămâne lider cu 31 de puncte (nouă victorii, patru remize, un eșec), în timp ce Petrolul Ploiești se află pe locul șase în zona de play-off cu 20 de puncte (patru victorii, opt remize, două eșecuri).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!